Betalen met smartphone

het nieuwe normaal

Betalen met smartphone

het nieuwe normaal

Betalen met smartphone, het nieuwe normaal

Mobiel bankieren zit in de lift. Dat bewijzen onze klanten dagelijks. Zo bankieren momenteel meer dan 600.000 KBC-klanten via hun smartphone. En dat aantal groeit snel. Maar wist je dat je nu zelfs via de KBC Mobile app kunt betalen in (online) winkels?

Zo gemakkelijk en toch veilig

Betalen in webshops lukte al een tijdje met onze KBC Mobile app. Je hoeft in de webshop alleen maar te kiezen voor ‘Betalen met KBC’, je opent vervolgens KBC Mobile en scant via MobilePay de QR-code op het scherm. Nog even je geheime code ingeven en je betaling is bevestigd. En dat allemaal zonder een kaartlezer of bankkaart.

Nu ook in winkels

Door het grote succes van deze functie kondigt KBC nu trots aan dat KBC-klanten voortaan ook in de winkel kunnen betalen met hun smartphone. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en de KBC Mobile app.

Hoe werkt het

Zie je bij het afrekenen aan de kassa een QR-code met het KBC-logo? Open je KBC Mobile en klik onderaan op ‘Betalen met MobilePay’. Scan de QR-code en bevestig je aankoop met je geheime code. Voor je het weet, heb je betaald zonder bankkaart. Eenvoudig en veilig.

Vanaf wanneer en in welke winkels kan ik betalen?

Op dit moment kun je in praktisch alle winkels van de Colruyt Group (Colruyt, Okay, BioPlanet, Dreamland en Dreambaby) betalen. En terwijl jij kennismaakt met deze nieuwe manier van betalen, bouwt KBC verder aan nieuwe partnerships. Zo kun je snel in jouw favoriete winkel betalen met je smartphone.

Nieuw: payconiq

Probeer zelf KBC Mobile uit

Download de app op je smartphone en probeer het vrijblijvend uit.

Download KBC Mobile

Download KBC Mobile

Vragen?

Neem gerust contact op met je KBC-team op 078 152 153.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen