Hulp nodig met je woonplannen?

KBC Live helpt je met je woonlening, waar en wanneer jij dat wilt.
Ook ’s avonds en op zaterdag.

Contacteer KBC Live

Kies de lening* die bij je plannen past

Plannen om je huis grondig te verbouwen? Of verdient het een kleine opknapbeurt? Met welke lening je dat betaalt, hangt af van je plannen.

Simuleer je woonproject en zet je budget, de kostprijs van je woning en je uitgaven op een rij. Zo zie je welke lening het beste bij je plannen past.

Contacteer KBC Live

Simuleer je woonplannen

Simuleer je woonplannen en kom te weten:

 • Hoeveel je kunt lenen
 • Hoeveel je elke maand moet terugbetalen
 • Hoeveel je woonproject je in totaal kost
 • Wat anderen doen
Simuleer je woonplannen

Heb je vragen over je simulatie?

Wanneer je met KBC Live belt of chat, krijg je hulp van een medewerker uit je eigen streek. We kijken in welke stad of gemeente je woont en zorgen dat je bij de afdeling van jouw regio terechtkomt.

Contacteer KBC Live

Je bereikt KBC Live wanneer en hoe jij het wilt

Start een videochat
(via KBC Touch)

Start een chatgesprek

Bel KBC Live op
078 152 153

Contacteer KBC Live

Ervaringen met KBC Live

 • Nele Coninx

  KBC-klant

  “De telefoongesprekken met onze contactpersoon Bert verliepen vlot en vrolijk. Dat verlichtte de stress die zo’n grote aankoop met zich meebrengt toch wel een beetje.

  Wanneer je interesse hebt in een huis, moet je snel kunnen reageren. En dankzij KBC Live lukt dat ook. Toen wij ons droomhuis vonden, stond de agenda van ons lokaal KBC-kantoor volgeboekt.

  Onze kantoordirecteur Roeland vertelde ons echter over de werking van KBC Live: je krijgt informatie en advies vanop afstand. Meer nog: via de telefoon- of videogesprekken wordt je leningaanvraag van A tot Z behandeld. Enkel onze handtekening moesten we nog zetten bij het KBC-kantoor in onze buurt. Het was een gouden tip, zo bleek. De telefoongesprekken met onze contactpersoon Bert verliepen vlot en vrolijk. Dat verlichtte de stress die zo'n grote aankoop met zich meebrengt toch wel een beetje. Op minder dan een week was onze lening in orde, en intussen zijn we helemaal gesetteld.
  Lees meer

 • Sven Ansquer

  KBC-klant

  “Op een afgesproken tijdstip kon ik, via de KBC-website en zonder extra software te moeten installeren, zelf contact opnemen met deze persoon. Naar aanleiding van het nieuws dat vele Belgen geen diefstalverzekering hebben, begon ik mij toch wat zorgen te maken. Ik nam contact op met KBC in de KBC Pop-up op de Corda Campus waar ik werk, wat op zich al een leuke ervaring was, want in plaats van mij te moeten haasten na het werk door de files kon ik direct binnenwandelen op jullie kantoor.

  Daar gaf ik een korte uitleg over mijn probleem, waarbij de consulent direct aanbood om mij te laten contacteren door een expert. Telefonisch is een optie, maar zo onpersoonlijk. Op een afgesproken tijdstip kon ik, via de KBC-website en zonder extra software te moeten installeren, zelf contact opnemen met deze persoon. Het was net een face-to-facegesprek in de bank zelf, maar zonder dat ik mij moest verplaatsen en wachten in een wachtruimte. Het gesprek verliep zeer vlot en het was zelfs mogelijk om de woning te laten ‘zien’ als er iets niet duidelijk was. En dit zonder verlof te moeten nemen om naar het kantoor te gaan. Wat anders gemakkelijk een uur zou duren en een namiddag verlof zou kosten, hebben we nu op een half uurtje kunnen doen vanuit de vertrouwde thuisomgeving. Zeker een aanrader voor personen met vaste uren van 9 tot 17 uur die anders niet/moeilijk in de bank geraken. Of voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen. Beeld je maar in als je alleenstaande met 2 kinderen bent.
  Lees meer

Contacteer KBC Live

Chat of bel elke werkdag van 8 tot 22 uur of zaterdag van 9 tot 17 uur.

**Door te klikken op de knop ‘start een chatgesprek’ verklaar je de gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring te hebben gelezen en de inhoud ervan te aanvaarden.

Bel me op om een afspraak te maken*

* Je wordt ten laatste de volgende werkdag gecontacteerd

Let op, geld lenen kost ook geld
*Kredietvorm: Lening op afbetaling. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 026256 A. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door KBC Bank NV en wederzijds akkoord. Het KBC-Woningkrediet is een hypothecair krediet. Onder voorbehoud van goedkeuring van uw kredietaanvraag door KBC Bank NV. Kredietgever: KBC Bank NV, Havenlaan 2, 1080 Brussel, BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel.