Fleet Eco Day 2016

Fleet Eco Day 2016

Finished

Prijkt ecologie bovenaan de wenslijst van uw bedrijf? Dan vindt u als wagenparkverantwoordelijke of bestuurder hét geschikte model op onze jaarlijkse Fleet Eco Day. Test de nieuwste milieuvriendelijke fleetmodellen, verken alternatieve brandstoffen en breid uw netwerk uit. Daarnaast verzamelt u info tijdens de KBC Autolease-expertlezingen en krijgt u advies aan de verschillende infostands. Dit alles vindt plaats in de state-of-the-art parkeertoren van KBC Autolease Remarketing in Londerzeel. Een sterk staaltje ecologische architectuur met een zee aan testruimte. 

Fietsleasing? Dat is denken aan de toekomst

Een ecologisch wagenpark? Daarin mag de (elektrische) fiets niet ontbreken. KBC Autolease voert het peloton aan en laat u op Fleet Eco Day kennismaken met haar pilootproject rond fietsleasing. In 2017 rollen we het project volledig uit, maar kom zeker nu al langs voor meer info! Fietsleasing speelt niet alleen een cruciale rol bij de ontwikkeling van een duurzame mobiliteitsaanpak, maar ook in termen van personeelsbetrokkenheid en –tevredenheid, heeft fietsleasing veel te bieden. Denken we aan bijvoorbeeld fileleed, parkeerstress en de voordelen van voldoende lichaamsbeweging dan kan fietsleasing een positief en motiverend verhaal worden, binnen uw bedrijf en voor uw medewerkers.

Van plooi- over stads- tot racefiets: u onderwerpt ze meteen aan een testrit in het KBC Autolease Remarketing-gebouw. In de fietszone leggen we drie indoorpistes aan – van heuvelachtig over vlak tot zigzag. Zo voelt u meteen welke fiets bij welke rijstijl past. Daarnaast serveren de officiële KBC-fietspartners Fiets! en AS Adventure u een waaier aan demofietsen en een greep uit het accessoiregamma.

Moe gepeddeld? Blijf dan even napraten in de urban village en moedig de andere testers aan.