Trade Finance workshop: sales (te Bertem)

Trade Finance workshop: sales (te Bertem)

Finished

Deze workshop is nieuw in ons aanbod en is vooral bestemd voor deelnemers die zich op regelmatige basis met de sales in hun firma bezig houden. 

In deze workshop wordt vooral de focus gelegd op het indekken en inschatten van de modaliteiten en potentiële risico’s die internationale betaalstromen met zich mee kunnen brengen. Op deze manier is men beter gewapend om de collega’s die naderhand moeten instaan voor de afhandeling van documenten en betalingen, bij te staan voor een vlottere afhandeling.

Voor al deze workshops is er geen specifieke indicatie van niveau zoals 'beginner' of 'gevorderde'. Ze zijn toegankelijk voor iedereen die met deze producten in aanraking komt.

Alles wordt voor u uit de doeken gedaan tijdens onze workshop Sales, die plaatsvindt op 16 november 2017 (halve dag: 10:30-14:00) in "Bertembos", Bosstraat 187, 3060 Bertem. Houd die datum alvast vrij. 

Bosstraat 187
3060 Bertem

Interesse?

Geïnteresseerd, of wilt u meer weten? Stuur een mail naar Annelies Verhegge (annelies.verhegge@kbc.be) of bel naar +32 2 429 52 06.