Nieuw op het KBC Business Dashboard

Nieuw op het KBC Business Dashboard

Het Business Dashboard is een ideaal verlengstuk van uw onderneming voor uw bankzaken en verzekeringen, waarmee u 24/7 aan de slag kunt. Daarom investeren we continu om het nog overzichtelijker te maken, extra mogelijkheden te bieden om uw dashboard te personaliseren en functionaliteiten toe te voegen die uw dagelijks bankieren vereenvoudigen. En dat binnen een uiterst veilige omgeving.

Eind mei hebben we uw Business Dashboard uitgebreid met een aantal nieuwigheden:

  • Meer nuttige informatie in een oogopslag. Vanaf nu vindt u in het KBC Business Dashboard een handig en aanpasbaar overzicht van de koersen van vreemde munten, nieuwe marktrapporten en financiële analyses.  
  • We hebben sterk ingezet op nieuwe functionaliteiten die het beheer van uw Business Dashboard vereenvoudigen. Zo kan het dashboard nu flexibel aangepast worden aan een steeds veranderende organisatie:
    • Wilt u een nieuwe collega toegang geven tot het Business Dashboard? Of hebt u zelf nog geen toegang? Dan kunt u terecht bij uw beheerder, want elke beheerder kan nu heel eenvoudig een nieuwe gebruiker toevoegen, zelfs als die nog niet bekend is bij KBC. De beheerder zet de aanvraag klaar, de nieuwe gebruiker werkt die gewoon digitaal af. Snel, makkelijk en veilig!
    • Toegang nodig tot een nieuwe toepassing? De beheerder kan nu via het nieuwe, uitgebreide administratieportaal zelf heel wat toepassingen aanvragen. U zult merken dat daarvoor vanaf nu heel wat minder handtekeningen nodig zijn.
    • Wie heeft weer volmacht op welke rekening? Wenst u snel een volmacht op te zoeken? Vanaf nu kan de beheerder van KBC-Online for Business eenvoudig volmachten opzoeken en raadplegen, rechtstreeks in het Business Dashboard, door te zoeken op volmachthebber of rekening. Meer nog: via zijn nieuwe administratieportaal kan hij ook andere gebruikers eenvoudig toestemming geven. Dus geef hem/haar zeker een seintje als u ook een zicht wenst op de volmachten binnen uw organisatie.
  • Voor beheerders zijn er dus heel wat nieuwe mogelijkheden en bevoegdheden bijgekomen, zodat u alle dagen, de klok rond vooruit kunt met uw onderneming.  

Meer weten?

     

Gerelateerde artikels

Verwerk je Franse cheques gemakkelijker

Verwerk je Franse cheques gemakkelijker