Bied zelf je klant krediet en verzekeringen aan

Bied zelf je klant krediet en verzekeringen aan

Misschien herken je jezelf: je bent fietshandelaar en wilt je klant ook een fietsverzekering of -lening aanbieden. Je hebt als immomakelaar wel eens te maken met geïnteresseerde kopers die niet weten of ze wel voldoende kunnen lenen. Of je hebt een traiteurzaak en wil je klanten een makkelijke online betaaloptie aanbieden voor hun afhaalmaaltijd.
 

De uitgebreide Developer Portal van KBC  is de oplossing bij uitstek voor elke ondernemer. Het platform maakt verschillende financiële producten en diensten beschikbaar die je kunt integreren in je website, je CRM-pakket of handelszaak. Het aanbod gaat van verzekeringen en kredieten tot betaalopties. Zo kun je je onderscheiden van andere ondernemers in je branche.

Waarom is het Developer Portal de moeite waard?

•  Je maakt je zaak laagdrempelig. Je klant hoeft niet meer zelf naar een oplossing te zoeken of de bank te contacteren.

•  Je klant hakt sneller de knoop door. 

Hoe werkt het?

• Bekijk de verschillende oplossingen in het Developer Portal en kies de oplossing(en) waarmee jij je klant wilt helpen. Kijk na of de oplossing integreerbaar is op je website of in je CRM- of softwarepakket.

• Maak een account aan.

• Zodra je geregistreerd bent, ontvang je instructies waarmee je aan de slag kunt 

Beschikbare diensten

Op het portaal vind je ondertussen 17 toepassingen of diensten die je kunt integreren in je website of CRM-pakket en het aanbod blijft groeien. De toepassingen zijn gratis, zowel voor jou als voor je klant. Je hoeft enkel nog zelf de toepassingen te installeren en ze te integreren.

Je kunt alle online toepassingen uitgebreid testen vooraleer je ze live maakt. Kamp je met installatieproblemen of ben je niet zeker of een bepaalde oplossing wel integreerbaar is? Op het portaal vind je een uitgebreide FAQ terug en je kunt ook ons support team contacteren. Zij helpen je graag verder op weg.

Het FSMA, de financiële regulator in België, heeft een aantal voorschriften opgesteld. Deze zijn van kracht voor bepaalde financiële diensten en producten die je wilt aanbieden. Meer vragen over welk voorschrift voor welke dienst geldt? We helpen je hier graag verder.

Ontdek hier het portaal