499774492
499774492

Joyn, de digitale klantenkaart

... die jouw zaak doet groeien

Joyn, de digitale klantenkaart

... die jouw zaak doet groeien

Klantenkaart en marketingtool in één

Met Joyn sla je twee vliegen in 1 klap: je klanten binden en hun gegevens verzamelens.

Handige mailingtool

Zo houd je je klanten op de hoogte van nieuwe producten en promoties.

Interactief en origineel spaarprogramma

Met de Joyn-klantenkaart of -app sparen je klanten punten voor een leuke beloning.

Wat is Joyn?

Voor je klanten is Joyn een handige digitale klantenkaart van verschillende handelszaken tegelijk. Voor jou is het een onmisbare marketingtool waarmee je meer haalt uit je bestaande klanten en je klantenkring uitbreidt. Joyn bewijst nu al zijn succesformule bij 7.500 ondernemers (vooral retail, horeca en persoonlijke verzorging) en ongeveer 2 miljoen consumenten.

Hoe werkt het?

Door de Joyn-klantenkaart of -app te scannen op je tablet, verzamelen je klanten punten voor een leuke beloning. Je klant kan de kaart bij meerdere handelaars gebruiken en bovendien kan hij bij elke handelaar apart punten sparen. Bij elke scan krijg jij in ruil nuttige gegevens, zoals het e-mailadres, de leeftijd, het geslacht en de postcode van je klant. 

Met die gegevens kun je gerichte marketingacties ondernemen. In de app en op de Joyn-website vinden nieuwe klanten je handelszaak bovendien snel terug! Zo doet Joyn je zaak nog meer groeien.

Bouw aan je klantenbinding

Joyn, digitale klantenkaart en app

Joyn reikt innovatieve manieren aan om de band tussen je zaak en je klanten te versterken.

  • Maak je klanten blij met een interactief en origineel spaarprogramma. Zo keren ze met plezier naar je zaak terug!
  • Werk slimme marketingacties uit met je verzamelde klantgegevens: denk aan gepersonaliseerde aanbiedingen.
  • Krijg professionele ondersteuning van de Joyn-adviseurs.

Maak je graag kennis met de praktische werking van Joyn ? Boek nu je persoonlijke Joyn-demo als klant van KBC.

 

Handige mailingtool

Bij Joyn hoort een uitgebreide mailtool. Die helpt je bij het opzetten van gerichte e-mailcampagnes. Mail je actie bijvoorbeeld enkel naar vrouwen tussen de 25 en de 40 jaar. Of enkel naar mannen uit een bepaalde regio.

Laat de mailtool ook automatisch e-mails versturen. Misschien met een mooie korting als je klant verjaart of om een trouwe klant op de hoogte te houden van nieuwe aanbiedingen?

Wist je dat ...

... vandaag al zo'n 2 miljoen consumenten met de Joyn-klantenkaart terecht kunnen bij meer dan 7.500 retailers?

Hoeveel kost het?

Joyn heeft verschillende formules vanaf 20 euro per maand. Kies de formule die het beste bij je past. KBC-klanten genieten bovendien extra voordelen. Ben je recente gestart? Dan geven we je nog een extra duwtje in de rug.

Wat krijg je?

  • Joyn-app op je tablet: bij elke aankoop scannen je klanten hun kaart of app op de tablet in je zaak. Zo bind je je klanten op een unieke manier aan je business.
  • Payconiq-integratie: de integratie van Payconiq in de Joyn-app zorgt ervoor dat je klant in 1 beweging betaalt en punten spaart.
  • Klantenbestand: je ontvangt interessante data en leert zo je klanten nog beter kennen. Wie koopt veel, wie weinig, wie kwam al lang niet meer in je zaak?
  • E-mailcampagnes: op basis van de klantgegevens verzend je gerichte e-mailcampagnes, waardoor je klanten nog meer en sneller terugkeren.
  • Joyn Advertising: wil je nieuwe klanten aantrekken? Met een Joyn Advertising-campagne promoot je je zaak rechtstreeks op de smartphone van Joyn-gebruikers in je buurt.
  • Duidelijke rapporten: je ontdekt voor al je campagnes exact hoeveel nieuwe klanten je hebt aangetrokken, welke extra verkoop je genereerde, … .
  • Integratie met uitgevers van maaltijdcheques, kassasystemen en e-commercesystemen: : betalen en sparen in 1 app? Joyn-punten aanbieden op je webshop? Of ook op het kassaticket sparen in plaats van op de tablet alleen? Joyn zit niet stil en bekijkt constant de mogelijkheden om met nog meer partners te integreren. Zo haal jij nog meer uit Joyn.
  • Kennisdeling: Joyn volgt de sector voor je op en reageert op veranderingen. Zo verzamel je je klantengegevens met Joyn helemaal volgens de Europese GDPR-wetgeving rond privacy.
  • Telefonisch advies: voor persoonlijk marketingadvies staan Joyn-collega’s altijd voor je klaar op 02 302 73 82.
     

Interesse in Joyn?

Boek vandaag een vrijblijvende demo en ontdek wat Joyn voor jou betekent.

   

Meer info

Ook interessant

Bescherm je bedrijf tegen wisselkoersrisico met Go&Deal Pro

Handelt je bedrijf buiten de eurozone? Bescherm dan je zaak tegen valutarisico. Voer zelf je transacties op de wisselmarkten uit met Go&Deal Pro.

Bankieren via je smartphone

Bankieren op smartphone. Betekent dat voor jou een app met enkele basisfuncties? Of verkies je eerder een uitgebreide app, waarmee je ook betalingsopdrachten van een medewerker kunt fiatteren? Jij kiest!

Aanmelden/tekenen in het KBC Business Dashboard via KBC Sign for Business

KBC Sign for Business is de nieuwe methode om je aan te melden en transacties te tekenen in KBC Business Dashboard. Simpelweg via de app op je smartphone.

Elektronische verrichtingen in Europa: XML Reporting

  • Universeel bestandsformaat
  • Sneller inboeken en verwerken
  • Extra advies inbegrepen