Dagelijks beheer van je vereniging

ThreeAndMore aan het woord

Dagelijks beheer van je vereniging

ThreeAndMore aan het woord

"Wie heeft er het lidgeld al betaald? Wanneer vindt de competitie plaats? Wie komt er naar de clubavond?” Ben jij penningmeester of voorzitter van een (sport)vereniging of trekker van het buurtcomité? Dan weet jij als geen ander dat er bij het dagelijks beheer van een vereniging heel wat komt kijken. KBC staat klaar om je te ondersteunen, net als onze partners. Daarom biedt onze partner ThreeAndMore je een oplossing voor het dagelijkse beheer van je vereniging.

Wat heeft ThreeAndMore jouw vereniging te bieden?

ThreeAndMore biedt een platform voor clubs en verenigingen. Daar vinden ze alle tools die ze nodig hebben om hun community uit te bouwen en te beheren. ThreeAndMore is opgegroeid in de schoot van het start-up-platform Start it @KBC.

Met het gratis platform van ThreeAndMore kun je de administratieve lasten van je vereniging inperken én een community uitbouwen. Het platform bundelt ledenadministratie, activiteitenorganisatie, communicatie en een betalingsoplossing. Via de bijbehorende app kunnen leden met hun smartphone hun lidgeld betalen en hun inschrijving voor activiteiten bevestigen én betalen.

Je krijgt allerlei instrumenten aangereikt om samen met je leden de vereniging verder uit te bouwen. Bovendien is het platform in regel met de nieuwe Europese privacywetgeving ter bescherming van je gegevens en die van je leden.

Wat krijg je bij ThreeAndMore

  • De vereniging krijgt alle tools om haar community te bouwen en te beheren: beheer van lidgelden, activiteiten, sociale media en berichten. Terwijl worden haar dagelijkse administratieve uitdagingen opgelost.
  • De leden krijgen een app om te participeren aan hun favoriete community’s. Privacy is het sleutelwoord. Elk lid blijft zelf eigenaar en beheerder van zijn gegevens.

Bovendien is de tool interactief en gratis! Wil je graag meer informatie? In dit interview lichten Guy en Kimball van ThreeAndMore hun inspiratiebronnen en hun oplossing verder toe.

Hoe kun je werken met ThreeAndMore?

ThreeAndMore bestaat uit twee applicaties: een portaal voor de beheerders van de vereniging (via je computer) en een applicatie voor de leden (via hun smartphone).

1. Een portaal voor beheerders

2. Een app voor je leden

ThreeAndMore

Het webportaal is er voor de beheerders van de vereniging. Maak je deel uit van het bestuur van meerdere verenigingen? Dan vind je deze lijst op de overzichtspagina. Klik op 'beheren' om verder te gaan naar pagina van een specifieke vereniging.

De ThreeAndMore-app is er voor je leden. In de app heeft elk lid zijn of haar eigen profiel.

Onder 'Mijn verenigingen' vindt de gebruiker alle verenigingen waar hij lid van is (en die aanwezig zijn op ThreeAndMore).

Via de app blijven je leden op de hoogte van je evenementen en activiteiten.

 

 

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen

Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacywet voor verenigingen?

Ook verenigingen gebruiken persoonsgegevens. Lees daarom alles over de nieuwe privacywet en bereid je voor.
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe privacywet voor verenigingen?

8 tips om geld in te zamelen voor je vereniging

Wil je geld inzamelen voor je vereniging? Ontdek ideeën voor je fondsenwerving.
8 tips om geld in te zamelen voor je vereniging

Hoe richt ik een vereniging op?

Steven Mathei
De kogel is door de kerk: je bent van plan om, samen met een paar anderen, een vereniging op te starten. Maar hoe begin je daar nu aan? Een aantal stappen mag je zeker niet vergeten!
Hoe richt ik een vereniging op?

Welke producten biedt KBC aan voor verenigingen?

Van specifieke rekeningen en verzekeringen tot gratis tools voor het beheer van je vereniging en evenementen.
Welke producten biedt KBC aan voor verenigingen?