Je verkoopfactuur binnen de 24 uur betaald?

Je verkoopfactuur binnen de 24 uur betaald?

Het gebeurt wel vaker: je moet wachten op het geld van je klanten. Dat kan voor problemen zorgen, want je wilt natuurlijk zelf tijdig je leveranciers, boekhouder en belastingen betalen.

Met On Demand Financing geef je je onderneming de nodige ademruimte

  • Na goedkeuring staat je geld al binnen de 24 uur op je rekening, zodat je je op je eigen betalingen kunt focussen.
  • Je kiest zelf welke factuur of facturen je laat financieren. Dat verschilt dus van een klassieke factoring, waar je gebonden bent aan een vast contract.
  • Voor elke factuur krijg je een aangepast tariefvoorstel.
  • Je hebt geen programma of app nodig. On Demand Financing is nu al geïntegreerd in verschillende facturatieprogramma’s zoals iController en Teamleader en steeds meer partners volgen.

Zo werkt het

  • Activeer On Demand Financing via je facturatieprogramma. Voor elke verkoopfactuur die in aanmerking komt, krijg je een tariefvoorstel.
  • Met een simpele klik vraag je de voorfinanciering aan.
  • Na goedkeuring staat het geld de volgende werkdag op je rekening.

Goed om te weten

Elk tariefvoorstel hangt onder meer af van de kredietwaardigheid van je klant en de betalingstermijn van je factuur. KBC kijkt dus niet alleen naar jouw financiële draagkracht, maar vooral naar de draagklacht van je klant. Ook als die geen klant is bij KBC.

Betaalt je klant de factuur te laat of zelfs helemaal niet? Dan vordert KBC de openstaande bedragen bij de klant, niet bij jou. KBC doet dat op een professionele manier, met respect voor je klant.

On Demand Financing is mogelijk voor verkoopfacturen tussen 2.500 en 25.000 euro.

Verzeker je cashflow in deze uitdagende tijden

Meer weten over On Demand Financing