Nieuw digitaal netwerkplatform geeft brandstof aan ondernemers

Nieuw digitaal netwerkplatform geeft brandstof aan ondernemers

Gepubliceerd op 11 maart 2019

Netwerken is nuttig en nodig, maar een doorsnee netwerkevent levert hooguit een paar relevante gesprekken op. Met KBC Vindr lanceert KBC een digitaal ontmoetingsplatform dat ondernemers samenbrengt en op weg zet naar meer groei. Een slimme matchingmotor brengt gelijkgestemde ondernemerszielen bij elkaar.  

Als ondernemer moet u vandaag van alle markten thuis zijn. Uw zaak runnen, klantenrelaties opbouwen, mee zijn met nieuwe technologieën, actief zijn op sociale media … Waarom zou u dus niet op zoek gaan naar liked-minded ondernemers bij u in de buurt? Mensen met dezelfde uitdagingen als u.

Ondernemen is niet altijd vanzelfsprekend, maar het wordt dubbel zo makkelijk als u met twee bent. Daarom brengt KBC als matchmaker potentiële duo’s met elkaar in contact. Ondernemers met een gouden idee en aannemers met gouden handen. Jonge honden en grijze wolven. Want zo ontstaan de beste ideeën en oplossingen.  

Voor elke ondernemer

Bent u op zoek naar een ideale ondernemersmatch? Dan hebben we goed nieuws voor u. Want op 25 maart lanceert KBC een uniek matchmakingplatform voor ondernemers: KBC Vindr.

Een digitaal platform dat ondernemers verenigt en samen laat groeien. KBC Vindr is er voor alle ondernemers, of u nu KBC-klant bent of niet.

Elke ondernemer die inspiratie wil geven of nieuwe ideeën
wil opdoen, kan hier een match tegen het lijf lopen.  

Het slimme netwerkplatform voor gelijkgestemde ondernemerszielen

Er bestaan veel verschillende netwerkmomenten en -platformen. De meeste initiatieven hebben een specifiek doel voor ogen: 

  • Funding of geld ophalen, zoals een crowdfundingplatform
  • Specifieke begeleidingstrajecten, zoals startersplatformen

Maar wat doet u als u gelijkgestemde collega-ondernemers wilt ontmoeten? Of als u op zoek bent naar een sparringpartner om ideeën uit te wisselen?

KBC Vindr speelt daar op in:

  • Een handig onlineplatform uitsluitend voor ondernemers
  • Ontmoet ondernemers met dezelfde interesses en raakvlakken
  • Laat u inspireren door collega-ondernemers 
  • Deel ideeën om uw zaak verder te laten groeien

Het succes van KBC Vindr?

De krachtige matchingmotor, die op basis van uw ondernemersprofiel gerichte matches kan voorstellen. Zo werkt het:  

De matchmakingmotor is gebaseerd op het vergroten van de common ground: ondernemers samenbrengen die uit dezelfde sector komen, identieke uitdagingen hebben of persoonlijke interesses delen.  

Niet louter technologisch, maar ook een menselijk verhaal

Alleen door ervaringen en kennis uit te wisselen met andere ondernemers, kunnen ideeën elkaar aanvullen en gewoon beter worden. Ondernemers fysiek en digitaal met elkaar in contact brengen, daar draait het om. Vandaar dat KBC Vindr het digitale verlengstuk vormt van onze menselijke rol als lokaal netwerk.

Mensen van vlees en bloed, die zich met overgave willen begeven in een lokale gemeenschap. Die zicht hebben op connecties tussen ondernemers. Die ondernemers laten connecteren op platformen en hen uitnodigen op specifieke events. Met KBC Vindr krijgen ondernemers een tool in handen waarmee ze meer dan ooit kunnen netwerken en nieuwe connecties leggen.  

Inspirerende voorbeelden

Een nieuwe wending, een nieuw inzicht dat je zaak echt vooruithelpt … Alles begint met één match, één babbel, één vonk. En daaruit kunnen de mooiste ideeën bloeien. Een loodgieter en een schilder kunnen bijvoorbeeld de handen in elkaar slaan en hun klanten een totaaloplossing bieden.

Of neem nu de kleinhandel, die het vandaag zwaar te verduren heeft. Waarom zouden een wijnbistro en een boekenwinkel niet samengaan? Zodat klanten rustig kunnen genieten van hun nieuwe boek met een goed glas wijn…of is het nu omgekeerd?

Nieuw vanaf 25 maart: KBC Vindr

Registreer u nu en maak kans op een iPhone XR