Ook met jouw onderneming Deals aanbieden in KBC Mobile?

Ook met jouw onderneming Deals aanbieden in KBC Mobile?

Gezien het succes van KBC Deals, kan het op dit ogenblik even duren alvorens een KBC-medewerker je contacteert. We proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.

Nog geen klant?

KBC Deals is enkel beschikbaar voor onze KBC-klanten. Wil je klant worden? Open dan makkelijk een rekening via onze website.  

Word klant bij KBC

Klant bij KBC?

Vul het contactformulier hieronder in. Een medewerker van KBC belt je op om een afspraak te maken. Je kiest zelf waar en wanneer dat het beste voor je past.

Vul je gegevens in

1Persoonlijke gegevens
Op dit nummer bellen we je op.
Een KBC-medewerker uit deze buurt neemt contact met je op.
2Wanneer wil je opgebeld worden?

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Je vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kan uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.