Wil je graag je vermogen alle kansen geven?

Maak een afspraak

Voor het beheer en de bescherming van je vermogen zoek je een deskundige en betrouwbare partner, zeker als het om aanzienlijke bedragen gaat. Dat begrijpen we bij KBC maar al te goed. Daarom kun je bij ons vrijblijvend terecht voor een verkennend gesprek. Wij bieden je een aangepaste service in functie van je belegbaar vermogen.

Wil je graag een gesprek? Vermeld dan hieronder de aanleiding voor dit gesprek en je gegevens. We contacteren je zo snel mogelijk.


Om het gesprek efficiënt te laten verlopen, kennen we graag vooraf de omvang van je belegbaar vermogen. Huizen, appartementen en gronden reken je niet mee. Een bedrag dat je binnenkort ontvangt, bijvoorbeeld van een verkoop of erfenis, reken je wel mee.

Met deze informatie kunnen we je de gepaste service aanbieden.
Je contactgegevens
Hiermee bezorgen we je vraag aan het dichtste KBC-kantoor.

KBC wil je persoonsgegevens op een wettelijke, correcte en transparante manier verwerken. Je vindt meer informatie over de verwerking en uitwisseling van je persoonsgegevens door KBC in onze privacyverklaring. Daar lees je ook wat je rechten zijn en hoe je ze kan uitoefenen. De privacyverklaring is beschikbaar op www.kbc.be/privacy, in je kantoor of bij je tussenpersoon en wordt regelmatig geactualiseerd.​​