Het Premium Plan

Verandert je financiële situatie binnenkort? Of begin je aan een nieuwe fase in je leven? Weet je niet goed welke stappen je kunt ondernemen of zit je met twijfels? Bij Premium Banking krijg je berekend financieel advies op maat van jouw situatie. Alles begint bij het optekenen van je Premium Plan.

Lees verder onder de foto

Word Premium-klant

Wat is het Premium Plan?

Het Premium Plan is een toekomstplan met de focus om het maximaal potentieel uit je vermogen te halen. Het wordt opgesteld aan de hand van een financiële analyse van je vermogen. Vervolgens wordt dit aangepast aan de plannen die je wil uitvoeren. Zo realiseer je gericht de plannen die je wil uitvoeren - gaande van vastgoed kopen tot je erfenis regelen.

Binnen het Premium Plan houden we met veel zaken rekening. Zoals je beleggingen en externe marktfactoren (zoals trends, inflatie, etc.). Maar ook met je persoonlijke situatie

  • Je zaak of vennootschap
  • Je familie
  • Je vastgoed
  • Je pensioen

Daarbij verandert de wereld voortdurend. Ook je eigen situatie. We zijn er voor je bij elke wijziging in je financiële situatie: erfenis, groepsverzekering, behoeftes van je kinderen, nieuwe fiscale regelgeving, … Zo blijf je op de hoogte van nieuwe interessante gebeurtenissen en geef je je vermogen actief alle kansen.

We helpen je op weg met successieplanning

Wist je dat als je niet aan successieplanning doet, de wet bepaalt wie je erfgenamen zijn en wie recht heeft op welk deel? Of dat in sommige gevallen een schenking fiscaal interessanter kan zijn?

Een goede successieplanning is cruciaal om je vermogen zo volledig mogelijk over te dragen aan je dierbaren. Door op tijd actie te ondernemen kun je:

  • Nabestaanden beschermen of bevoordelen
  • (Een deel van) je vermogen nalaten aan iemand die geen wettelijk erfgenaam is
  • De successierechten of erfbelasting verlichten

In het Premium Plan bekijken we al deze zaken en meer. Zo is je erfenis optimaal voorbereid en zijn je dierbaren zo goed mogelijk beschermd.

Ontdek Premium Banking

Wil je weten wat Premium Banking nog te bieden heeft? Ontdek het hier.

Maak een vrijblijvende afspraak