Een rekening online openen

Da's kinderspel!

Een rekening online openen

Da's kinderspel!

Een rekening openen vanuit je luie zetel

Online een rekening openen, dat doe je gewoon thuis aan de keukentafel of in je zetel. In de digitale wereld gelden er bovendien geen openingsuren. Je opent je rekening dus op eender welk moment, precies wanneer het jou past. En zonder dat er papierwerk aan te pas komt.

Geen pen, geen papier

Vandaag hoef je je niet naar het dichtstbijzijnde bankkantoor te verplaatsen om je financiële zaken te regelen. Het merendeel van je verrichtingen doe je gewoon online. Ook online een rekening openen is een fluitje van een cent.

  • Een rekening vanop afstand openen is makkelijk en flexibel: je hoeft je laptop maar open te klappen op eender welk vrij moment
  • Online een rekening openen is ook praktisch: er komen geen papieren aan te pas. Behalve dan misschien de bankkaart die aan je rekening gekoppeld is en jou, zodra je rekeningaanvraag voltooid is, via de post wordt bezorgd.

Wie kan online een rekening openen?

Iedereen die ouder is dan achttien jaar kan online een rekening openen. Ouders kunnen een rekening openen voor kinderen vanaf 11 jaar. Om online een rekening te openen, hoef je trouwens geen klant te zijn bij KBC. Ook als niet-klant kun je bij ons een rekening aanvragen. Hoe dat werkt?

Als niet-klant online een rekening openen:

  1. Je vult je persoonlijke gegevens in en verstuurt de aanvraag online.
  2. Wij controleren je aanvraag en binnen de 2 werkdagen ontvang je een berichtje met de goedkeuring. Wij bestellen intussen jouw bankkaart.
  3. Je ontvangt na bevestiging binnen de 5 werkdagen je bankkaart met kaartlezer via de post.

Als KBC-klant online een rekening openen:

  1. Je meldt je aan in KBC Touch.
  2. Je vraagt je rekening aan.
  3. Je rekening wordt onmiddellijk geopend.
  4. Je bankkaart ontvang je binnen de 5 werkdagen via de post.

Hulp nodig?

Ook online staan wij je bij met raad en daad. Zit je even vast of lukt het niet? Vanop afstand helpt een van onze KBC-adviseurs je verder via de chatfunctie in je aanvraag. Dit kan via video, maar vooral onze tekst-chatfunctie wordt vaak gebruikt. Tekst- of videochatten kan elke werkdag van 8 tot 22 uur.

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen