Laat de toekomst maar komen

Jouw spaargeld is een hefboom voor de economie

In 2016 beheerden we een behoorlijke som spaargeld van onze trouwe klanten. Van elke 100 euro investeerden we 78 euro opnieuw in de economie: 67 euro via kredieten aan particulieren,  bedrijven en projecten van de overheid, en nog eens 11 euro in Belgische staatsobligaties*. En dat is goed voor de welvaart van iedereen.

*gebaseerd op cijfers van 2016

Als bank-verzekeraar beschermen we wat jou dierbaar is

Zo kunnen we samen je dromen realiseren en beschermen. 

Download het volledige Verslag aan de samenleving

Met deze initiatieven maken we nu al een verschil voor later

Start it @KBC wijst innovatieve start-ups de weg

Ondernemers kunnen er nooit genoeg zijn. Daarom stimuleren we voluit nieuw talent via Start it @KBC. Samen met onze partners begeleiden we start-ups om van hun businessidee een echt bedrijf te maken. Ze krijgen een tijdelijk kantoor bij KBC, en advies en ondersteuning van professionele mentors. 

Meer info

Digiwijs? Dat ben je na de infosessies bij KBC

Technologie wordt almaar slimmer, veiliger en eenvoudiger. Maar bij KBC weten we dat dit niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Tijdens verschillende infosessies laten we onze klanten daarom graag kennismaken met onze nieuwigheden en helpen we hen op weg met digitaal bankieren. 

Meer info

Met Get-a-Teacher leren we jongeren het abc van geldzaken

Jongeren slim leren omgaan met geld wordt steeds belangrijker. Daarom zijn we gestart met Get-a-Teacher. Geen suffe cursus, wel een interactieve les inclusief lesgever speciaal voor jongeren. Daarin leren ze kritisch kijken naar geldzaken en verzekeringen.

Meer info

Duurzaam beleggen voor een betere toekomst

Als belegger ben je op zoek naar rendement. Maar wil je tegelijk ook investeren in activiteiten die respectvol omgaan met samenleving en milieu, dan is een duurzame belegging iets voor jou. Onafhankelijke experts garanderen dat jouw belegging ook echt duurzaam is.

Meer info

Met KBC Autolease zetten we de stap naar multimobiliteit.

Laat de toekomst maar komen: multimobiliteit

Keuzevrijheid en flexibiliteit zijn voor jou van groot belang. Zeker als het gaat over je mobiliteit. Terecht natuurlijk. Niks zo fijn als je elke dag vrij te verplaatsen, zonder stress, met op elk moment het juiste vervoersmiddel, of het nu voor privé- of professionele doeleinden is.
Daarom lanceerde KBC Autolease multimobiliteit: iedereen op alle mogelijke manieren en op elk moment mobiel houden.

Meer info