Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Ticket voor Rock Werchter  in the pocket? Dan ben je er helemaal klaar voor. Toch? Think again, want voor je de weide bestormt, is er nog een viertal dingen die je moet weten. We sommen ze graag voor je op, zo staat niets jouw geweldige festivalweekend in de weg! Enjoy! 

1. Met je kaart betalen of smartphone

Aan elke bonnenkassa en merchandisingstand hebben we voldoende betaalterminals neergezet waar je met je bankkaart (Maestro) of kredietkaart (Mastercard/Visa) kunt betalen. Geen bankkaart op zak? Geen probleem, vanaf dit jaar kan je ook je bonnetjes betalen met je smartphone. Download en registreer thuis alvast de Payconiq app en zorg dat je ook KBC Mobile op je smartphone hebt staan. Dan kan je de Payconiq app meteen registreren en gebruiken. 

Payconiq, wa’s da?

2. Toch cash nodig?

De KBC-bankwagen staat naast het hoofdpodium. Je kunt er geld opnemen met je bankkaart, kredietkaart of smartphone.

3. Gratis fietsenstallingen

Kom gerust met de fiets, da’s goed voor het milieu én je conditie :-). KBC heeft twee gratis fietsenstallingen neergezet op wandelafstand van het festivalterrein: in Werchter aan de brug en in Haacht naast The Hive. De fietsenstallingen worden permanent bewaakt. Heb je een lekke band of een kapotte remkabel? Dan kun je die voor een klein prijsje laten repareren. Er zijn ook plaatsen voor brommers.

4. Onmisbaar festivalgerief

Natte voeten of een doorweekte smartphone kunnen je festivalpret stevig vergallen. Check zeker deze items uit Moeders Preventiewinkel, ze komen vast goed van pas. 

  • Festival feet. Deze regenbestendige wegwerphoezen houden je schoenen perfect droog én zien eruit als Converse All Stars. 
  • Noodbatterij voor je smartphone. Je vriend valt in slaap met zijn gezicht in een bak frieten. Gouden fotomoment, maar net dán is je smartphone leeg. Gelukkig heb je je externe batterij op zak!
  • NoNoise-oordopjes. Geluid boven 85 db is al schadelijk voor je gehoor, op festivals bereikt de muziek soms wel 130 db. Deze oordoppen beschermen je gehoor zonder de klank te vervormen.
  • Beschermetui voor je smartphone. Hiermee is je smartphone beschermd tegen vuil, stof en zand. Je kunt er zelfs tot 8 meter mee onder water, dus een fikse regenbui is geen probleem.
  • Stick-on kaarthouder. Neem je liefst zo weinig mogelijk mee het terrein op? Met dit handige houdertje houd je je smartphone én bankkaart veilig bij elkaar.
  • Waterdichte EHBO-kit. In dit handige EHBO-tasje zit alles wat je nodig hebt als het toch eens misgaat op het festivalterrein, en dat voor twee personen.

En we hebben nog veel meer handige festivalitems, zoals een preventiekit met coole zonnebril, speciale lippenbalsem en een uv-meter in de vorm van een sleutelhanger. Check alle items, en heel wat andere slimme festivalweetjes om jezelf festivalproof te maken in Moeders Preventiewinkel.

Tot op Rock Werchter!

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen