Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Ticket voor Rock Werchter  in the pocket? Dan ben je er helemaal klaar voor. Toch? Think again, want voor je de weide bestormt, is er nog een zestal dingen die je moet weten. We sommen ze graag voor je op, zo staat niets jouw geweldige festivalweekend in de weg! Enjoy! 

1. Met je kaart betalen

Aan elke bonnenkassa en merchandisingstand hebben we voldoende betaalterminals neergezet waar je met je bankkaart (Maestro) of kredietkaart (Mastercard/Visa) kunt betalen. 

2. Toch cash nodig?

De KBC-bankwagen staat naast het hoofdpodium. Je kunt er geld opnemen met je bankkaart, kredietkaart of smartphone.

3. Cadeautjes!

Zon of regen, stap naar de KBC-crew op het festivalterrein. Voel je nattigheid? Dat lossen we op met een plezante poncho. Wil je jezelf eens letterlijk in het zonnetje zetten? Dan krijg je van ons een tube zonnecrème. 

4. Win elke dag een reischeque van 250 euro!

Ga met de KBC-crew op de foto. Deel je kiekje op Instagram of Twitter met #RockWeather en #RW16. Elke dag belonen we de origineelste foto met zo’n cheque. Zorg wel dat je account op ‘openbaar’ staat zodat we je foto zeker zien langskomen op www.kbcrockweather.be .

5. Gratis fietsenstallingen

Kom gerust met de fiets, da’s goed voor het milieu én je conditie :-). KBC heeft drie gratis fietsenstallingen neergezet op wandelafstand van het festivalterrein: in Werchter aan de brug, in Werchter voor het kerkplein en in Haacht naast The Hive. De fietsenstallingen worden permanent bewaakt. Heb je een lekke band of een kapotte remkabel? Dan kun je die voor een klein prijsje laten repareren. Er zijn ook plaatsen voor brommers.

6. Onmisbaar festivalgerief

Natte voeten of een doorweekte smartphone kunnen je festivalpret stevig vergallen. Check zeker deze items uit Moeders Preventiewinkel, ze komen vast goed van pas. 

  • Festival feet. Deze regenbestendige wegwerphoezen houden je schoenen perfect droog én zien eruit als Converse All Stars. 
  • Noodbatterij voor je smartphone. Je vriend valt in slaap met zijn gezicht in een bak frieten. Gouden fotomoment, maar net dán is je smartphone leeg. Gelukkig heb je je externe batterij op zak!
  • NoNoise-oordopjes. Geluid boven 85 db is al schadelijk voor je gehoor, op festivals bereikt de muziek soms wel 130 db. Deze oordoppen beschermen je gehoor zonder de klank te vervormen.
  • Beschermetui voor je smartphone. Hiermee is je smartphone beschermd tegen vuil, stof en zand. Je kunt er zelfs tot 8 meter mee onder water, dus een fikse regenbui is geen probleem.
  • Stick-on kaarthouder. Neem je liefst zo weinig mogelijk mee het terrein op? Met dit handige houdertje houd je je smartphone én bankkaart veilig bij elkaar.
  • Waterdichte EHBO-kit. In dit handige EHBO-tasje zit alles wat je nodig hebt als het toch eens misgaat op het festivalterrein, en dat voor twee personen.

En we hebben nog veel meer handige festivalitems, zoals een preventiekit met coole zonnebril, speciale lippenbalsem en een uv-meter in de vorm van een sleutelhanger. Check alle items, en heel wat andere slimme festivalweetjes om jezelf festivalproof te maken in Moeders Preventiewinkel.

Tot op Rock Werchter!

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen