Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Klaar voor Rock Werchter?

KBC heeft aan alles gedacht. So you don’t have to!

Ticket voor Rock Werchter  in the pocket? Dan ben je er helemaal klaar voor. Toch? Think again, want voor je de weide bestormt, zijn er nog een vijftal dingen die je moet weten. We sommen ze graag voor je op, zo staat niets jouw geweldige festivalweekend in de weg! Enjoy! 

1. Korting op lockers voor KBC-klanten

Ben je KBC-klant én heb je onze app KBC Mobile op je smartphone staan? Dan kun je een handige locker huren aan 50% korting als je betaalt met Mobile Pay.*

* actie enkel geldig op het festivalterrein tijdens Rock Werchter 2018 en zolang de voorraad strekt.

2. Met je kaart betalen of smartphone

Aan elke bonnenkassa en merchandisingstand hebben we voldoende betaalterminals neergezet waar je met je bankkaart (Maestro) of kredietkaart (Mastercard/Visa) kunt betalen. Geen bankkaart op zak? Geen probleem, je kunt je bonnetjes ook betalen met je smartphone. Download en registreer thuis alvast de Payconiq app en zorg dat je ook KBC Mobile op je smartphone hebt staan. Dan kun je de Payconiq app meteen registreren en gebruiken. 

Payconiq, wa’s da?

3. Toch cash nodig?

De KBC-bankwagen staat naast het hoofdpodium. Je kunt er geld opnemen met je bankkaart, kredietkaart of smartphone.

4. Gratis fietsenstallingen

Kom gerust met de fiets, da’s goed voor het milieu én je conditie :-). KBC heeft drie gratis fietsenstallingen neergezet op wandelafstand van het festivalterrein: in Werchter aan de brug, op de Provinciebaan richting Rotselaar en in Haacht naast The Hive. De fietsenstallingen worden permanent bewaakt. Heb je een lekke band of een kapotte remkabel? Dan kun je die voor een klein prijsje laten repareren. Er zijn ook plaatsen voor brommers.

5. Maak kans op een reischeque t.w.v. 500 euro

Kom zeker een bezoekje brengen aan onze KBC-stand tijdens Rock Werchter 2018 en wie weet ga je naar huis met een  reischeque t.w.v. 500 euro! Wat moet je daarvoor doen? Simpel, neem een selfie met woodman op onze stand, deel die foto via je Instagram-profiel en tag @KBC_BE. Duimen maar!

Het wedstrijdreglement kun je hier raadplegen.

6. Onmisbaar festivalgerief

Natte voeten of een doorweekte smartphone kunnen je festivalpret stevig vergallen. Deze items komen vast goed van pas:

  • Festival feet: regenbestendige wegwerphoezen die je schoenen perfect droog houden.
  • Noodbatterij voor je smartphone: je vriend valt in slaap met zijn gezicht in een bak frieten. Gouden fotomoment, maar net dán is je smartphone leeg. Vergeet je externe batterij dus niet.
  • Zon of regen? Laat het weer de pret niet bederven, neem zonnecrème of een regenjas/poncho mee.
  • Kaarthouder: neem je liefst zo weinig mogelijk mee het terrein op? Met een handige kaarthouder houd je je identiteitskaart en bankkaart veilig bij elkaar.
  • EHBO-kit: Voorzie je van een mini EHBO-kit, mocht het toch mis gaan op het festivalterrein of de camping.

Tot op Rock Werchter!

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen