Duotickets voor Werchter Boutique

Duotickets voor Werchter Boutique

Werchter Boutique is volledig uitverkocht, maar KBC heeft nog duotickets achter de hand! Ben je nog geen klant bij KBC en wil jij op 19/06 naar Werchter Boutique met je favoriete festivalmaatje? Geef dan nu je gegevens mee in het deelnameformulier hieronder en open erna meteen je KBC-rekening. Duotickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Veel feestplezier!

Graag meer info over de rekeningen bij KBC?

Hoe scoor ik mijn duoticket?

  1. Vul het deelnameformulier hieronder in en druk op 'Versturen'.
  2. Open je rekening bij KBC.
  3. Als je bij de gelukkigen bent, ontvang je een mail! 

Het deelnameformulier

   

KBC gebruikt jouw persoonsgegevens specifiek in het kader van deze tombola  om te controleren of je voldoet aan de deelnamevoorwaarden en voor de levering van de prijs aan de winnaars. Meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens door KBC, over je rechten en de aanspreekpunten in verband met privacy vind je in de algemene privacyverklaring van KBC op www.kbc.be/privacy

KBC biedt deze tombola aan. Door deelname bezorgt u uw naam, telefoonnummer en het emailadres aan KBC​​. Op die manier kunnen wij u conta​cteren om te polsen naar uw interesse voor KBC en bespreken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Deze gegevens zullen door KBC niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Meer informatie over uw rechten, de aanspreekpunten in verband met privacy en de bewaartermijn van de gegevens vindt u in de algemene privacyverklaring van KBC. U vindt ze op www.kbc.be/privacy of kunt ze opvragen in elk kantoor van KBC Bank of via KBC Live (+32 78 152 153).

Tombola SOS Kinderdorpen om een familiale cel aan te brengen voor weeskinderen of jongeren die zich in een moeilijke gezinssituatie bevinden. K.B. III/42/4110132.