Grappa 21

Het lifestyle magazine van KBC

Grappa 21

Het lifestyle magazine van KBC

Helaas, deze wedstrijd is afgelopen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Win 15 x 2 tickets voor een fascinerende voorstelling van Cirque du Soleil

Dit najaar strijkt het wereldvermaarde Cirque du Soleil in Brussel neer voor de Belgische première van Totem™, een indrukwekkend spektakel dat wereldwijd al ruim 1 600 keer werd opgevoerd. Totem™ vertelt op magistrale wijze, met behulp van visuele effecten en bruisende acrobatie, het verhaal van de evolutie van de mens. Dankzij Grappa kunt u op woensdag 13 september die fascinerende ontdekkingstocht mee beleven. Onderweg zoekt Totem™ naar de verbondenheid van de mens met andere soorten op onze planeet en naar de stuwende kracht van dromen. De personages ontwikkelen zich op een podium dat lijkt op een gigantische schildpad en refereert aan verloren beschavingen. Dieren, beelden en mythes, kracht en kleur, evenwicht en acrobatie scheppen een betoverend verhaal dat balanceert tussen wetenschap en legende. U leest meer over de productie op www.cirquedusoleil.com/nl/totem.

Uniek viparrangement

Grappa biedt u de kans om het exquise gezelschap van Cirque du Soleil aan het werk te zien. Wij reserveerden vijftien tickets voor telkens twee personen. Op woensdag 13 september om 17 uur verwelkomen we u graag in Trade Mart Brussel. Na een uitgebreid walking dinner brengt een shuttle u omstreeks 19.20 uur naar de reusachtige tent op Parking E van Brussels Expo. Daar kunt u twee uur lang, van 20 tot 22 uur, genieten van de wervelende show. Daarna keert de shuttle terug naar Trade Mart Brussel, waar u nog wat kunt napraten bij de open bar met fingerfood en dessertbuffet. We ronden de avond af omstreeks 23.30 uur.

Zin om erbij te zijn?

Beantwoord vóór maandag 26 juni 2017 de wedstrijd- en de schiftingsvraag en vul uw gegevens in. De vijftien winnaars worden telefonisch of via e-mail verwittigd.