Grappa 22

Het lifestyle magazine van KBC

Grappa 22

Het lifestyle magazine van KBC

10 x 2 tickets voor de gerenommeerde Kerstjumping van Mechelen

© Studio Temps de Poses

Tussen Kerst en Nieuwjaar verwennen we u met een heel apart nieuwjaarsgeschenk. Als voltige, dressuur, eventing en mennen u wat zeggen, dan weet u al waar we naartoe willen. Op zaterdag 30 december 2017 maken u en uw partner kans om als vip de internationaal befaamde Kerstjumping in de Nekkerhal van Mechelen bij te wonen. Daar kunt u het kruim van de internationale ruitersport aan het werk zien tijdens de Wereldbekerproef Jumping. Het wordt gegarandeerd een namiddag vol topsport, sfeer, spanning en spektakel. Van 26 tot en met 30 december 2017 is de Nekkerhal in Mechelen immers dé verzamelplek bij uitstek voor hippofielen. Paardensportliefhebbers worden er verwend met een gevarieerd programma van hoog niveau, met onder andere de Wereldbekerproeven Jumping, Mennen en Vierspan, en met tal van nationale en regionale finales. Het volledige programma vindt u op www.jumping-mechelen.com. Wilt u als vipgenodigde meemaken wie de Wereldbekerproef wint? Dat kan, dankzij Grappa. We reserveerden tien viparrangementen voor telkens twee personen. Wat kunt u verwachten?

Vipprogramma

We ontvangen u graag vanaf 14.30 uur. Wie met de wagen komt, parkeert het best op het parkeerterrein van het Domein Planckendael. Van daaruit brengt een shuttle u naar de Nekkerhal. Na het onthaal met een drankje is het tijd voor een portie topsport en spanning. Van dichtbij kunt u zien welk paard het best scoort op het hindernissenparcours en welke ruiter de hoofdprijs pakt. Nadat de boeiende strijd voor de begeerde Wereldbekerproef Jumping is gestreden, verwennen we u omstreeks 18 uur graag met een gezellig etentje, zodat u nog rustig kunt napraten.

Zin om erbij te zijn?

Beantwoord vóór maandag 23 oktober 2017 de wedstrijd- en de schiftingsvraag en vul uw gegevens in. De tien winnaars worden per brief of e-mail verwittigd.

Ik doe mee aan de wedstrijd