Grappa 25

Het lifestyle magazine van KBC

Grappa 25

Het lifestyle magazine van KBC

15 X 2 viptickets voor de spektakelmusical ‘40-45’

Goed nieuws voor musicalliefhebbers. Na de succesvolle musical ’14-18’ pakt Studio 100 dit najaar uit met de al even spectaculaire productie ’40-45’. De musical vertelt het verhaal van het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een intrigerende familiegeschiedenis voert het publiek mee naar Antwerpen, net na de Eerste Wereldoorlog. Staf en zijn broer Louis, geboren met een jaar verschil, groeien er op in een warm nest. Beide broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun broederband te kunnen breken, tot het onvermijdelijke gebeurt en de oorlog uitbreekt. Die gruwelijke gebeurtenis zaait verdeeldheid en laat sporen na in elke buurt, in elke familie, in elk gezin, ook in dat van Staf en Louis Segers. Wilt u weten hoe het verhaal afloopt? Houd dan zeker vrijdagavond 19 oktober 2018 vrij.
Dankzij Grappa kunt u de spektakelmusical ’40-45’ van dichtbij mee beleven. Een indrukwekkende rolbezetting, opgedeeld in twee verschillende casts met onder anderen Jonas Van Geel, Clara en Jelle Cleymans, Lucas Van den Eynde, Jo De Meyere, Herbert Flack en Nathalie Meskens, garandeert acteerwerk van de bovenste plank. Voor de muziek tekenen Steve Willaert en Will Tura. Meer info over deze niet te missen voorstelling vindt u op https://40-45.live.

Exclusief viparrangement

Grappa reserveerde vijftien viptickets voor telkens twee personen. Plaats van afspraak is het pop-uptheater van Studio 100 in Puurs. Daar verwennen we u graag met een exclusief viparrangement met toegang tot de vipparking, ontvangst en begeleiding door hostessen naar de voorbehouden vipruimte, een programmaboekje en een gastronomisch walking dinner voor de voorstelling. Na het bijna twee uur durende indrukwekkende spektakel kunt u op adem komen en napraten in de open bar. Als extra traktatie is er een meet & greet met steracteur Herbert Flack (zie p.32: Spraakmaker), die in de groene cast de rol van Leon speelt.

Hoe neemt u deel?

Beantwoord vóór maandag 2 juli 2018 de wedstrijd- en de schiftingsvraag op www.kbc.be/grappa en vul uw gegevens in. Of stuur een mail met uw naam, adres, telefoonnummer en het antwoord op de wedstrijd- en de schiftingsvraag naar grappa@kbc.be. De vijftien winnaars worden telefonisch verwittigd.