Grappa 26

Het lifestyle magazine van KBC

Grappa 26

Het lifestyle magazine van KBC

Helaas! Deze wedstrijd is afgelopen.

 

 

 

 

15 x 2 tickets voor Adriaen Brouwer – Meester van Emoties – in Oudenaarde

Zin om dit najaar te genieten van een verrassend kunstevenement? Op zaterdag 3 november 2018 kunt u in Oudenaarde op een originele manier kennismaken met het werk van Adriaen Brouwer (1604/05 -1638), een tijdgenoot van Peter Paul Rubens en een van de boeiendste schilders van de Lage Landen. Brouwers oeuvre schetst een tableau vivant van het toenmalige dagelijkse leven.
In een prestigieuze tentoonstelling, gestoffeerd met werken in bruikleen uit beroemde musea en uit befaamde publieke en privécollecties uit Europa en de Verenigde Staten, brengt het MOU Museum Oudenaarde een ode aan de in Oudenaarde geboren schilder. In een aanvullend kunstparcours gaan bekende kunstenaars, onder wie Jan Fabre en Michaël Borremans, in dialoog met het werk van Adriaen Brouwer. Dat garandeert een boeiende confrontatie.

Uniek viparrangement

Grappa biedt u de kans om dit kunstevenement op een exclusieve manier te ontdekken. Wij reserveerden vijftien tickets voor telkens twee personen. Om 16.30 uur verwachten we u aan de Onze-Lieve-Vrouw van Pamelekerk aan het Pamelekerkplein in Oudenaarde, waar curator Jan Hoet jr. u door het kunstparcours zal gidsen.
Vervolgens gaat het richting MOU, waar een gids u opwacht voor een geleid bezoek aan de overzichtstentoonstelling Adriaen Brouwer. Kort na 19 uur ronden wij de kunstzinnige namiddag af met een walking dinner in een aparte zaal van het als monument beschermde stadhuis van Oudenaarde. Om thuis nog na te genieten, verwennen we u graag met een Adriaen Brouwerpakket.

Hoe neemt u deel?

Beantwoord vóór maandag 8 oktober 2018 op www.kbc.be/grappa de wedstrijd- en de schiftingsvraag en vul uw gegevens in.
De vijftien winnaars worden persoonlijk verwittigd.