Ga je verhuizen of samenwonen?

KBC zorgt alvast voor een housewarmingcadeau!

Ga je verhuizen of samenwonen?

KBC zorgt alvast voor een housewarmingcadeau!

Verhuizen of gaan samenwonen is een grote stap. Ben je KBC-klant? Dan zorgen we voor een fantastisch housewarmingcadeau: een Proximus Familus M Pack met zes maanden gratis internet, digitale televisie en vaste telefonie . Gratis activatie en installatie inbegrepen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je zelfstandige leven goed te starten.

Wat houdt het Proximus Familus M Pack in?

  • Proximus TV met meer dan 80 zenders in digitale kwaliteit.
  • TV Overal om televisie te kijken waar je ook bent en op elk device.
  • Onbeperkt internet voor thuis of buitenshuis (500 MB mobiel internet inbegrepen)
  • Vaste lijn waarmee je gratis belt na 17u, in het weekend en op feestdagen naar gsm’s en vaste lijnen in België en 39 andere landen.

Belverkeer, bijkomende opties, gehuurde films, etc. maken geen deel uit van deze promotie. Meer info over het Proximus Familus M Pack op www.proximus.be.

Voor wie geldt dit aanbod?

  1. Het aanbod is alleen geldig voor KBC-klanten
  2. Het aanbod is geldig als je als privépersoon in een woning gaat wonen die je huurt of hebt gekocht en er ten laatste op 30 december 2017 je domicilie vestigt.
  3. Het aanbod is geldig voor bestaande en nieuwe Proximus-klanten die verhuizen en de voorbije drie jaar geen gebruik hebben gemaakt van een promotie van Proximus.
  4. De klant kan op elk moment zijn contract schriftelijk opzeggen (zoals vermeld in de algemene voorwaarden van Proximus)

Wanneer geldt dit aanbod?

Om van deze promotie te genieten, moet je je voor 16 november 2017 registreren. Activeren kan tot en met 31 december 2017. De promotie geldt tijdens de eerste 6 maanden na je verhuis.

Hoe aanvragen?

Klik op de knop hieronder om je housewarmingscadeau aan te vragen. Je vult jouw gegevens in en Proximus contacteert je nadien om nog enkele praktische zaken te regelen.

De promotie geldt tijdens de eerste 6 maanden na je verhuis.

Actiereglement

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen