Valentijnsactie

Valentijnsactie

Échte liefde gaat door de maag… Neem daarom je lief of (toekomstige) huisgenoot mee op een vette burger-date bij Ellis Gourmet Burger! Met een duoticket bij Kinepolis zorgen we alvast voor het ideale digestief na je burger. 

Gezellig samen op stap

Geen inspiratie voor Valentijn? Geen probleem! We helpen je scoren bij je date. ;-) Maak nu kans op 2 Kinepolis-tickets én een bon t.w.v. 30 euro bij Ellis Gourmet Burger (te besteden bij een Ellis-restaurant naar keuze). 

Gratis etentje én gratis cinema? Ja zeker!

Deelnemen is eenvoudig. Het enige wat je hiervoor moet doen is het online formulier invullen en een gemeenschappelijke rekening openen. Na het invullen van het online formulier ga je onmiddellijk verder naar het openen van een gemeenschappelijke rekening. Snel en eenvoudig! 

Ja, ik wil burgers en film!

Waarom een gemeenschappelijke rekening?

Vaak dingen samen doen? Plannen hebben om samen te wonen? De gemeenschappelijke rekening maakt samen bankieren eenvoudiger. Geen gedoe meer met geld terug storten of samen een ‘potje’ leggen. Met deze rekening heb je altijd zicht op jullie inkomsten en uitgaven.
Enkele troeven op een rij:

  • De gemeenschappelijke rekening is gratis van 18 t.e.m. 24 jaar
  • Twee bankkaarten om gemakkelijk apart boodschappen te doen
  • Jullie rekening op elk moment raadplegen via smartphone

Wat na 24 jaar? 
Geen probleem. Als jullie beide ouder zijn dan 24, kan je steeds kiezen voor een gratis zichtrekening. Deze zichtrekening omvat een basispakket dat volledig gratis is. Je betaalt enkel voor extra’s, zoals geldopnames in het buitenland of aan een niet-KBC-geldautomaat en een tweede bankkaart. 

Je wilt iemand écht op deze manier verrassen?!

Neem dan deel aan onze wedstrijd die loopt van 5 februari tot en met 28 februari. Voldoe dan aan deze twee voorwaarden en maak kans op de waardebon van Ellis Gourmet Burger én 2 Kinepolis-tickets:

  • Eén van jullie twee moet jonger zijn dan 29 jaar bij het openen van de gemeenschappelijke rekening 
  • De rekening moet geopend zijn tussen 05/02/2018 en 28/02/2018
Doe snel mee

Is deze pagina nuttig voor jou? Ja Neen