Pinto Visa-kaart

Juridische informatie

Pinto Visa-kaart

Juridische informatie

KBC-Pinto Visa is een kredietkaart met een kredietopening van onbepaalde duur. Kredietgever en kaartuitgever: KBC Bank NV, met zetel te Havenlaan 2, 1080 Brussel, België. BTW BE 0462.920.226, RPR Brussel, FSMA 26 256 A.

De verzekering Aankoopbescherming en Verlengde Garantie is gratis en facultatief. Om op de verzekering een beroep te kunnen doen moet je zijn toegetreden tot de verzekering. Raadpleeg hier de algemene voorwaarden van de verzekering. Alleen de algemene voorwaarden bepalen je recht op een tegemoetkoming door de verzekeraar.

De verzekering Financiële Bescherming is optioneel. Om op de dekking een beroep te kunnen doen, moet je zijn toegetreden tot de verzekering en de bijdrage betaald hebben. Raadpleeg hier de algemene voorwaarden. Alleen de algemene voorwaarden bepalen je recht op een tegemoetkoming door de verzekeraar.

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.