Samen vlammen we tegen kansarmoede

Ook dit jaar is KBC de hoofdpartner van De Warmste Week en daar zijn we enorm fier op! Tijdens #DWW22 staat het thema kansarmoede centraal. Wij zijn klaar om te vlammen, jij ook?

Steun De Warmste Week
De Warmste Week - Iedereen tegen kansarmoede
Vlam met ons mee en koop een vlammetje

Vlam met ons mee en koop een vlammetje

Ben je solidair met De Warmste Week? Scoor dan zeker een van deze 6 coole vlammetjes. Zo steun je de projecten van het DWW Fonds.

Vanaf 14 november zijn de vlammetjes te koop in elk KBC-kantoor of verzekeringsagentschap in je buurt. Gewoon even de QR-code scannen met je betaalapp en voor amper 3 euro is zo’n vlammetje van jou.

Loop of wandel mee tijdens de Warmathon!

De Warmathons van De Warmste Week zijn terug! Van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december kun je elke dag in een andere Vlaamse provincie lopen of wandelen.

Een rondje is gemiddeld 3,2 kilometer en je bepaalt zelf hoeveel je er loopt of wandelt. In het Warmathondorp zorgen top-dj’s voor de beste loopbeats en moedigen de bekende DWW-gezichten je aan. En natuurlijk is er een uitgebreid aanbod food en drinks. Waar wacht je nog op?

Dit zijn de Warmathons in jouw buurt:

  • Maandag 19 december – ’T Zand in Brugge
  • Dinsdag 20 december – Recreatiedomein De Ster in Sint-Niklaas
  • Woensdag 21 december – Koning Boudewijnstadion in Brussel
  • Donderdag 22 december – Grote Markt in Mechelen
  • Vrijdag 23 december – Stadion OHL in Leuven

Het eventterrein opent telkens om 13.30 uur en sluit om 21 uur.
Je kunt lopen of wandelen van 14 uur tot 20.30 uur.

Schrijf je in
https://www.youtube.com/watch?v=X97h6ldT5-I
Doneer een bedrag aan De Warmste Week

Scan deze QR-code en steun de Warmste Week met de betaalknop in KBC Mobile

Jouw bijdrage maakt het verschil!

Wil je het geld van je inzamelactie storten aan De Warmste Week, of doe je geen actie maar wil je wel een bedrag geven? Om het je gemakkelijk te maken hebben we een speciale De Warmste Week-betaalknop in de app KBC Mobile gezet.

Hoe werkt het?

  • Open KBC Mobile op je smartphone
  • Ga naar ‘Extra diensten’ en klik op de tegel ‘De Warmste Week’
  • Kies het bedrag dat je wilt storten, bevestig, en klaar!

Je kunt natuurlijk ook aan Kate vragen om je de weg te wijzen, zo wordt het nog eenvoudiger om DWW te steunen.

Nog geen KBC Mobile?
Download gerust onze gratis app, je hebt zelfs geen zichtrekening nodig bij KBC. Er staan al enkele Extra diensten voor je klaar. Ontdek ze!

Start met KBC Mobile

De Warmste Inzamelacties

Natuurlijk willen we samen met jou weer zo veel mogelijk geld inzamelen. Sta je al te popelen om je eigen actie uit de grond te stampen? Ontdek hier hoe je jouw actie kunt registreren en welke projecten DWW dit jaar steunt.

Als je nog inspiratie en ideeën zoekt, check dan zeker deze video van de vier DWW-ambassadeurs Kristel Verbeke (Eén), Héritier Tipo (Ketnet), Pien Lefranc (Studio Brussel) en Robin Keyaert (MNM).

https://www.youtube.com/watch?v=I5VkMEXNiTw

Ook KBC doet mee!

Natuurlijk zet ook Team Blue zijn schouders onder De Warmste Week. Voor de volle 100%! Binnen het bedrijf organiseren we heel wat initiatieven, maar ook buiten de werkuren verzinnen de collega’s originele en ludieke acties. Zo trekken we iedereen mee!