Comics Station Antwerp

Meer info

Comics Station Antwerp

Meer info

KBC-klanten krijgen korting op hun toegangsticket

Zot van strips?

Kom dan zeker naar Comics Station Antwerp. Dit is een nieuw indoor thema- en belevingspark rond populaire Belgische stripfiguren dat op maandag 3 april 2017 opent in het station Antwerpen-Centraal. Het park beslaat een oppervlakte van 6 000 m² verspreid over 4 verdiepingen en is geknipt voor gezinnen met kinderen van 4 tot 14 jaar.

Ontmoet je helden in het echt!

De 6 populaire stripfiguren Jommeke, Suske en Wiske, De Kiekeboes, Lucky Luke, Urbanus en De Smurfen hebben er elk hun eigen themazone. Er zijn meer dan 60 verschillende attracties die het (strip)verhaal echt tot leven brengen. Goed voor uren plezier voor het hele gezin.

De Comics Twist: durf je het aan?

Comics Station Antwerp heeft ook een heuse wereldprimeur: de Comics Twist, drie spectaculaire glijbanen waarvan de hoogste 22,5 meter de lucht in gaat. Dat is meteen ook de hoogste indoor slide ter wereld. Met je toegangsticket voor Comics Station Antwerp, mag je natuurlijk ook op de Comics Twist. Als je durft tenminste.

KBC-klanten krijgen korting

Omdat KBC partner is van Comics Station Antwerp, geven we onze klanten graag een extraatje: een toegangsticket + strip met fikse korting. Wees wel snel, want we hebben slechts 1 000 stuks gereserveerd. En op is op.

Voor een arrangement met 1 full access ticket en 1 stripboek betaal je 19 euro, in plaats van 27,45 euro.

Bestel hier je tickets.

Meer info? www.comicsstation.be

Nog geen KBC-klant? Open dan hier een gratis rekening zodat ook jij van dit voordeel kan genieten!