Comics Station indoor pretpark

Klantenvoordeel

Comics Station indoor pretpark

Klantenvoordeel

KBC-klanten krijgen 30% korting op de kassaprijs*

Klaar voor een magisch avontuur?

Kom dan naar Comics Station indoor pretpark. Hier beleef je unieke avonturen samen met je favoriete striphelden. Stap in de teletijdmachine met Suske en Wiske, schiet nog sneller dan Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en glij van de hoogste indoor glijbaan van de wereld. In het vier verdiepingen tellende pretpark met een oppervlakte van meer dan 6.000 m2, zit je goed voor minstens vier uur familieplezier! Ideaal voor kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar.

Comics Station indoor pretpark is gevestigd in het prachtige treinstation Antwerpen-Centraal. Uitstekend bereikbaar met de trein, maar ook erg eenvoudig met de auto. Direct onder het station bevindt zich een ruime parking.

KBC-klanten krijgen korting

Als KBC-klant kan je vanaf nu tot en met 11 november toegangstickets bestellen voor Comics Station indoor pretpark met korting. Je betaalt 14,90 euro per toegangsticket i.p.v. 21,50 euro aan de kassa of 19,50 euro online. Je kunt deze tickets aankopen met de kortingscode KBC49CSA. Voer per ticket de promotiecode in en valideer telkens me het vinkje.

Bestel hier je tickets.

*actie loopt tot en met 11-11-18

Nog geen KBC-klant? Open dan hier een gratis rekening zodat ook jij van dit voordeel kan genieten!