Kayzr.com

Download en activeer de app KBC Mobile en ontvang gratis Kayzr coins.

Kayzr.com

Download en activeer de app KBC Mobile en ontvang gratis Kayzr coins.

Download en activeer de app KBC Mobile en ontvang gratis Kayzr coins

Ben jij een fervent eSporter? Maak dan zeker je account aan op kayzr.com . Dan kan je elke week meedoen aan tornooien van je favoriete game om Kayzr coins te verdienen. Die coins kan je daarna inruilen voor leuke prijzen in de Kayzr-webshop.

Account aangemaakt? Dan krijg je van ons een extraatje als je je vrienden en familie aanraadt om onze app KBC Mobile te downloaden. In ruil krijg je 7 000 gratis Kayzr coins voor elke bestaande KBC Mobile-gebruiker en maar liefst 20 000 Kayzr coins voor een nieuwe KBC Mobile-gebruiker. Da’s al meteen genoeg om via de webshop van Kayzr.com een pizza te bestellen.

Zegt het voort!

Lees hier wat je moet doen voor je gratis Kayzr coins.

 

eSports, wasda?

Ooit een videogame gespeeld tegen vrienden of familie? Dan heb je eigenlijk al eens aan eSports gedaan. eSports (kort voor electronic sports) is dus niets anders dan videogames spelen in wedstrijdverband. Dat wordt al maar populairder én professioneler. Van heel wat games, zoals ‘League of Legends’ en ‘Counter-Strike’, zijn er ondertussen internationale wedstrijden waarin professionele gamingteams het tegen elkaar opnemen, meestal met een forse prijzenpot voor de winnaars.

Hoe populair eSports is merk je ook aan de enthousiaste toeschouwers die de wedstrijden volgen: de belangrijkste matches worden internationaal door honderdduizenden fans live gevolgd in grote zalen of stadions, en nog eens door honderdduizenden mensen online. Net als bij voetbal- of tenniswedstrijden zorgen commentatoren voor, tijdens en na de wedstrijden voor live verslaggeving. Een van de bekendste eSports presentatrices is trouwens de Vlaamse Eefje Depoortere, ook wel bekend als Sjokz

Nog geen KBC-klant? Open dan hier een gratis rekening zodat ook jij van dit voordeel kan genieten!