BLIND DATE. Portretten met blikken en blozen.

Ga face to face met mensen die je zelf zou kunnen zijn. Waag je aan een BLIND DATE.

BLIND DATE. Portretten met blikken en blozen.

Ga face to face met mensen die je zelf zou kunnen zijn. Waag je aan een BLIND DATE.

Bezoek deze bijzondere expo en geniet van een flinke korting op de toegangsprijs (4 EUR ipv 9 EUR)

Portretten uit de renaissance en de barok, wat moeten we met die lang vergeten mensen van eeuwen geleden? Ze staren ons aan, soms met een monkellachje, of negeren ons compleet. Zonder een woord te zeggen. Toch hebben ze ons zo veel te vertellen. Over hun boeiende levens, wie ze waren, of hoopten te zijn. Laat je ogen over de werken dwalen en ontdek hoeveel hints erin verborgen zitten.

De Phoebus Foundation bezit een schat aan zulke portretten, zo veel en divers dat ze samen met het Snijders&Rockoxhuis een tentoonstelling kon samenstellen die het genre van de portretschilderkunst in al zijn facetten belicht: van selfie tot groepsportret. De tentoonstelling vindt plaats op vier locaties in de Antwerpse binnenstad.

Meer info vind je hier en hier.

Nog geen KBC-klant? Open dan hier een gratis rekening zodat ook jij van dit voordeel kunt profiteren!

Spaar met je Joyn-klantenkaart

Met je Joyn-klantenkaart spaar je voor gratis koffie, brood en andere beloningen bij meer dan 7.500 lokale handelaars in je buurt.

Schade aangeven

Een auto-ongeval, schade aan je woning of hospitalisatie aangeven bij je verzekeraar?

  • Gebruik onze gratis app
  • Of contacteer je verzekeringsagent
  • Of bel KBC Live op 078 152 153

De KBC-Woongids

Een woning kopen, bouwen, renoveren of huren? In onze gratis woongids vind je alle kennis en inspiratie, welk plan je ook hebt.

Klant worden bij KBC

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.