KBC Spartacus Series

Meer info

KBC Spartacus Series

Meer info

Als KBC-klant krijg je voorrang bij je inschrijving voor de KBC Spartacus Series

Vind je simpelweg ‘eens gaan lopen’ maar iets voor watjes? Ben je niet vies van een spat modder? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de KBC Spartacus Series. 

De KBC Spartacus Series zijn acht survivalruns over een loodzwaar parcours van ongeveer 10 km. Langs het parcours staan een 15-tal hindernissen die moeten worden overwonnen om verder te kunnen. Het parcours zal een echte uitdaging zijn, maar haalbaar voor iedereen die het op z'n eigen tempo afwerkt. 

KBC is hoofdsponsor van deze acht survivalruns en da’s ook goed nieuws voor jou! KBC-klanten kunnen zich gedurende 4 dagen voor de officiële verkoop van een bepaalde run al inschrijven*. Hou dus zeker de website van de organisator in het oog.

Daarnaast krijgen KBC-klanten ook 20% korting in de Spartacus Shop tijdens de runs op vertoon van hun KBC-bankkaart of op vertoon van onze app KBC Mobile of KBC K'Ching op hun smartphone.

* inschrijvingen zijn enkel mogelijk individueel of per 2

Nog geen KBC-klant? Open dan hier een gratis rekening zodat ook jij van dit voordeel kan genieten bij de inschrijvingen van de volgende survivalruns van de KBC Spartacus Series.

 
 

 

Meer info vind je hier