Verifieer uw KBC-document

Controleer of het overeenkomt met het origineel

Verifieer uw KBC-document

Controleer of het overeenkomt met het origineel

Hebt u onlangs een KBC-document ontvangen of gedownload, zoals een jaarverslag of een persbericht? Op deze pagina kunt u controleren of de inhoud ervan overeenkomt met de originele versie.

We bieden u deze mogelijkheid aan, omdat we graag het vertrouwen in digitale documenten willen vergroten.

Opgelet: u kunt enkel pdf-bestanden verifiëren waarop uitdrukkelijk vermeld staat dat u de echtheid ervan kunt controleren.

Start uw controle hier
Selecteer een document met de blauwe knop of sleep het naar dit kader. Klik vervolgens op “Controleer”. U krijgt meteen feedback.
Selecteer een document
Of sleep uw document naar hier

Meer weten?

Hoe controleert u een document?

Sla het pdf-document lokaal op. Selecteer het vervolgens met de blauwe knop of sleep het rechtstreeks in het kader. Klik nadien op “Controleer”. U krijgt meteen feedback.

Welke documenten kunt u verifiëren?

U kunt enkel pdf-documenten van KBC verifiëren of controleren waarop uitdrukkelijk vermeld staat dat u de echtheid ervan kunt controleren. Dat kunnen bijvoorbeeld jaarverslagen, kwartaalcijfers of persberichten zijn.

Wat houdt de controle in?

De controletool gaat na of de inhoud en de naam van uw document overeenkomen met het originele document. Is dat het geval? Dan controleert het systeem ook of de inhoud nog up-to-date is en of er eventueel een nieuwere versie bestaat.

Wat als u de boodschap “Dit document kennen we niet” krijgt?

Vermoedt u dat u wel een origineel document bezit of dat het originele document is gewijzigd? Stuur ons een bericht op pressofficekbc@kbc.be of neem contact op met de auteur.

Waarom hebben we deze controletool ontwikkeld?

KBC wil het vertrouwen in digitale documenten vergroten. Daarom geven we u enerzijds de mogelijkheid om na te
gaan of de inhoud van een KBC-document overeenkomt met het origineel.

Anderzijds willen we u ook informeren over de status van een document. Daarom geeft de tool ook mee of uw document nog actueel is en of er een nieuwe versie van bestaat.

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.