Opknapwerk

Zorg dat de verhuurder tevreden is als je de woning verlaat.

Herstel eventuele schade die je aanrichtte en poets de woning grondig.
Is er een uitgebreide plaatsbeschrijving opgemaakt bij het begin van de huurovereenkomst? Over schade of gebreken die daarin vermeld staan, moet je je alvast geen zorgen maken. Je moet evenmin instaan voor gebreken die veroorzaakt zijn door overmacht of door ouderdom.

Enkele aandachtspunten:

  • Heb je gaten in de muren geboord? Vul ze dan op.
  • Heb je oorspronkelijke verlichting en decoratie vervangen? Hang ze dan terug. 
  • Zijn er muren die een vers likje verf verdienen? 
  • Heb je een oprit of een terras? Verwijder dan onkruid.

En poetsen maar …

Is de woning leeg? Trommel dan vrienden en vriendinnen op en geef de woning een grondige poetsbeurt. Vergeet zeker niet de oven en dampkap onder handen te nemen. Alles moet spic en span zijn!
Laat je een nette en frisse woning achter? Geen schade te bespeuren en geen achterstallige huur meer te betalen? Dan krijg je beslist het geld van je huurwaarborg terug. En dan heb je weer centen voor je nieuwe stekje!

Voeg toe aan mijn todo lijst
Voeg toe aan mijn agenda
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.