Plan je verhuizing

Een goed geplande verhuisdag is vaak al het halve werk! Regel een en ander het best tijdig.

Zorg voor vervoer

Wil je met een verhuisfirma werken voor de verhuiswagen en een verhuislift? Vraag dan offertes bij verschillende bedrijven en maak tijdig een afspraak.
Bespaar je liever budget? Vrienden met een bestelwagen of auto (én sterke spieren) kunnen de verhuisklus wellicht ook klaren. Je kunt natuurlijk ook zelf een bestelwagen huren.

Parkeerverbod

Vraag bij de lokale politie een tijdelijk parkeerverbod aan op je oude én je nieuwe adres. Zo kun je vlot voor de deur parkeren met de verhuiswagen.

Dozen en nog eens dozen

Bij veel supermarkten kun je gratis stevige dozen halen. De beste zijn die van dat bekende bananenmerk. Verzamel ook inpakmaterialen zoals noppenfolie, oude lakens en tape.

Verwittig je telecomleverancier

Regel tijdig het afsluiten en aansluiten van je telecomdiensten. Je kunt dat vlot online doen via de website van je provider.

Voeg toe aan mijn todo lijst
Voeg toe aan mijn agenda
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.