Betalen met smartphone, het nieuwe normaal

Betalen met smartphone, het nieuwe normaal

Mobiel bankieren zit in de lift. Dat bewijzen onze klanten dagelijks. Zo bankieren momenteel 450 000 KBC-klanten via hun smartphone. En jaarlijks groeit dat aantal met meer dan 10%. Maar wist je dat je nu zelfs via KBC Mobile kunt betalen in (online) winkels?

Zo gemakkelijk en toch veilig

Betalen in webshops lukte al een tijdje met KBC Mobile. Je hoeft in de webshop alleen maar te klikken op ‘Betalen met KBC’, je opent vervolgens je KBC-app en scant via MobilePay de QR-code op het scherm. Nog even je geheime code ingeven en je betaling is bevestigd. En dat allemaal zonder een kaartlezer of bankkaart.

Nu ook in winkels

Door het grote succes van deze functie kondigt KBC nu trots aan dat KBC-klanten voortaan ook in de winkel kunnen betalen met hun smartphone. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en KBC Mobile.

Hoe werkt het

Zie je bij het afrekenen aan de kassa een QR-code met het KBC-logo? Open je KBC Mobile en klik links onderaan op ‘Betalen met MobilePay’. Scan de QR-code en bevestig je aankoop met je geheime code. Voor je het weet, heb je betaald zonder bankkaart. Eenvoudig en veilig.

Vanaf wanneer en in welke winkels kan ik betalen?

Vanaf 13 november 2015 kun je in praktisch alle winkels van de Colruyt Group (Colruyt, Okay, BioPlanet, Dreamland en Dreambaby) betalen. En terwijl jij kennismaakt met deze nieuwe manier van betalen, bouwt KBC verder aan nieuwe partnerships. Zo kun je snel in jouw favoriete winkel betalen met je smartphone.

Test het nu zelf uit

Download de app op je smartphone en probeer het vrijblijvend uit.

Articles connexes