KBC Mobile, verkozen tot App van het jaar 2019

KBC Mobile, de app waarmee u niet alleen bankiert, werd door Bankshopper verkozen tot beste app van het jaar. Naast veilig en gratis uw bankzaken regelen, biedt KBC Mobile een waaier aan extra diensten en mogelijkheden.

Zo kan u het saldo van uw maaltijdcheques eenvoudig en altijd up-to-date checken, snel een ticket kopen voor bus, tram of trein én zelfs de dienstregeling van de NMBS raadplegen. Automatisch wordt de beste prijs berekend, de bevestiging ontvangt u binnen 2 minuten in uw app en geldt dan als vervoerbewijs.

Parkeren in de stad? Door uw account éénmalig op de website van 4411 te koppelen, kan u snel en makkelijk parkeren. We sturen bovendien een melding 15 minuten voordat uw parkeertijd afloopt.

Ook met vragen omtrent verzekeringen helpen we u graag verder. KBC Mobile biedt de mogelijkheid simulaties op maat te maken voor uw wagen, fiets, woning,… Zelfs het volledig digitaal afsluiten behoort tot de mogelijkheden. Schade aangeven kan via onze KBC Assist app, wij handelen deze graag verder van A tot Z voor u af.

Uitbreiding extra diensten

Recentelijk hebben we onze extra diensten nog verder uitgebreid. De mogelijkheden even op een rijtje:

  • Parkeren bij Q-Park, zonder ticket en met automatische afrekening dankzij nummerplaatherkenning, snel en handig
  • Een deelfiets huren voor één dag bij Blue-Bike of Velo Antwerpen? U bestelt en betaalt uw dagpas heel eenvoudig in KBC Mobile
  • Instant payments: een overschrijving zal voortaan automatisch en zonder extra kosten binnen een paar seconden op de rekening van de begunstigde beschikbaar zijn, ook al betreft het een rekening van een andere bank

Wat mogen we nog verwachten?

Weldra zal ook het bestellen en opvolgen van dienstencheques via Sodexo mogelijk worden, evenals het raadplegen van de informatie met betrekking tot fiscaliteit van deze cheques. Via de optie ‘Extra diensten’ op het startscherm van KBC Mobile, kan uw Sodexo account gekoppeld worden aan onze app. 

 

Bent u nog geen KBC Private Banking klant en wilt u ook genieten van de beste bank app? 

Maak een afspraak

 

 

Disclaimer
Dit blogbericht mag niet worden beschouwd als een beleggingsaanbeveling of advies.