Prestigieuze Europese award van Financial Times gaat naar KBC Private Banking

Op 5 november werden in Londen de Global Private Banking Awards 2020 uitgereikt. Daarbij werd KBC Private Banking verkozen tot beste private bank van België. De award werd uitgereikt door de vakbladen Professional Wealth Management en The Banker, die allebei deel uitmaken van de Financial Times.

KBC Private Banking werd onder meer geprezen voor zijn vernieuwende strategie waarbij mens en technologie nauw samenwerken en zo opvallende resultaten boeken.

 

private banking awards 2018

Een internationale vakjury met vijftien leden bepaalde de winnaar op basis van een ingezonden “papers” waarin alle aspecten van het privatebankingmetier aan bod kwamen. Ook de financiële cijfers en de services die het verschil maken in de markt werden vakkundig beoordeeld.

Vooral het gebruik van slimme technologie in combinatie met de menselijke aanpak wist de jury te overtuigen. Het gebruik van data, krachtige modellen en artificiële intelligentie – samen met menselijke intelligentie – zullen op termijn zorgen voor meer inzicht, meer relevantie en hogere proactiviteit. Denk maar aan het toekomstplan dat een langetermijnprojectie geeft van de financiële situatie en daarbij rekening houdt met verschillende scenario’s.

Régine Debeuckelaere, directeur KBC Private Banking en Wealth

Debeuckelaere, general manager KBC Private Banking & Wealth:

“Ik ben er trots op dat we opnieuw door een internationaal erkende vakjury KBC als beste private banker verkozen zijn. De vakjury beoordeelt niet alleen groei en performance, maar ook strategie, langetermijnvisie en nieuwe oplossingen.
Met onze innovatieve strategie, die aansluit bij de strategie van de groep, zetten we onze klanten centraal en bieden we gepaste oplossingen voor de verschillende aspecten in het leven van onze klant.”


Deze award onderstreept eens te meer dat relatiebeheer en technologische innovatie hand in hand kunnen gaan. KBC Private Banking wint de award voor de vijfde keer.

In het begin van het jaar werd KBC Private Banking eveneens verkozen tot Best Private Bank in België door Euromoney Magazine, een Europese tegenhanger van de Global Private Banking Awards van Professional Wealth Management en The Banker. 

Maak nu kennis met KBC Private Banking & Wealth

Maak een afspraak

Disclaimer
Dit nieuwsbericht mag niet worden beschouwd als een advies of een beleggingsaanbeveling.