Leiecruise met bezoek aan Sint-Martens-Latem

Leiecruise met bezoek aan Sint-Martens-Latem

Finished

Zin om de Leiestreek eens vanop het water te ontdekken? Dan is deze daguitstap perfect voor u! Geniet van een prachtig uitzicht op de schilderachtige oevers van de Leie met een bezoek aan het idyllische dorp Sint-Martens-Latem. Dit kunstenaarsdorpje heeft enorm veel te bieden zoals de Sint-Martinuskerk en de historische molen. We zorgen zeker dat u niks ontbreekt, zo zal er een uitgebreide maaltijd voorzien worden op de boot met een glaasje bubbels of fruitsap. Een dag om niet te vergeten.


“Zin om de Leiestreek eens vanop het water te ontdekken? Bekijk dan deze exclusieve aanbieding en beleef een dag om niet te vergeten. Geniet van een prachtig uitzicht op de schilderachtige oevers van de Leie met een bezoek aan het idyllische dorp Sint-Martens-Latem. Exclusief voor u zal er een uitgebreide maaltijd voorzien worden op de boot met een glaasje bubbels of fruitsap. Een dag om niet te vergeten.”

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.