Webinar: Vermogensplanning in een crisisperiode

Webinar: Vermogensplanning in een crisisperiode

Finished

Hoe u zich op voorhand kunt voorbereiden

Crisissituaties leiden dikwijls tot snelle, ondoordachte en soms onomkeerbare beslissingen. Om in deze bijzondere tijden klaar te staan met een uitgekiend noodplan voor uw vermogen neemt u best een aantal voorbereidende stappen.
Kunt u ervoor zorgen dat alles klaar ligt om snel een schenking te doen op het ogenblik dat dit echt nodig is? Of werkt u beter met een testament? Kan een zorgvolmacht hierbij een oplossing bieden? En hoe zorgt u ervoor dat uw erfgenamen de hoge successiefactuur kunnen betalen indien u plots overlijdt?
Kortom, wat kan u nu al ondernemen zodat in noodgeval alles zo goed als mogelijk geregeld is?

Collega Annick Buggenhout geeft graag tekst en uitleg. Annick is afgestudeerd als Master in de Rechten en fiscaliteit en was 12 jaar werkzaam als fiscaal advocaat. Sinds 2011 werkt Annick op de dienst Financial Planning als expert successieplanning voor KBC Private Banking.

Bekijk de webinar nu!

Kon u de webinar niet live volgen? Geen probleem! U kan hem hieronder bekijken:

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.