Wijnproeverij met diner - Zuidflank

Wijnproeverij met diner - Zuidflank

Finished

Het Wijnkasteel is met 22 hectaren wijngaarden het grootste wijndomein van het land en het verwelkomt jaarlijks 15.000 bezoekers. Deskundige gidsen leiden u door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en de 13de eeuwse wijnkelders. Gelieve rekening te houden met de weersomstandigheden en de gepaste kledij en schoenen te voorzien.


“23-05-2019 is een dag niet te missen voor echte wijnproevers en foodlovers. Profiteer daarom van deze exclusieve aanbieding om naar de wijnproeverij en het diner te gaan in het Wijnkasteel Genoels-Elderen.”

“Kom het laatste wijnnieuws en-verhalen te weten op deze exclusieve wijnproeverij in het Wijnkasteel Genoels-Elderen. Geniet bovendien van een heerlijk diner.”

“Wijn betekent genieten, gezelligheid en proeven. Dit alles wordt exclusief aangeboden met bovenop een diner in het Wijnkasteel Genoels- Elderen.”

“Een wijnproeverij is het perfecte moment om kennis te maken met nieuwe wijnen en smaken. Daarom deze exclusieve aanbieding voor een wijnproeverij en diner in het Wijnkasteel Genoels-Elderen.”

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.