Uw toekomstplan

Toekomstplanning op maat van uw vermogen, dromen en passies

Uw toekomstplan

Toekomstplanning op maat van uw vermogen, dromen en passies

Uw vermogen is uniek, net als uw levensloop

Daarom kunt u bij KBC Private Banking & Wealth altijd terecht bij een vaste vertrouwenspersoon: uw private banker of uw wealth officer. Hij of zij zorgt voor uw gemoedsrust en adviseert u over elk facet van uw vermogen. Van portefeuillebeheer tot successieplanning en van vastgoed tot verzekeringen. En, we willen nog verder gaan, met een vernieuwde planningstool.

Ook uw dromen en passies zijn uniek

Niet alleen successieplanning is voor u belangrijk, maar ook het verwezenlijken van uw dromen en het uitwerken van uw passies. Heb ik de financiële ruimte om alles te realiseren wat ik wil realiseren? Wat zet ik opzij voor de kinderen? Hoe ga ik later een serviceflat bekostigen? Deze en andere vragen krijgen een antwoord in een gesprek rond toekomstplanning.

Benieuwd hoe uw toekomstplan er kan uitzien?

Maak een afspraak

De planningstool

Met onze innovatieve planningstool brengen we uw inkomsten- en uitgavenstromen in beeld, rekening houdend met uw persoonlijke behoeften en wensen. Zo krijgt u letterlijk zicht op de mogelijkheden van uw vermogen.

uw toekomstplan

 

Uw toekomstplan bestaat uit twee delen: een diepgaand persoonlijk gesprek en een duidelijke analyse.

We stellen in een diepgaand gesprek vragen over een achttal domeinen: uw familie en vrienden, uw vastgoed, uw schenkingen, uw passies, uw gezondheid en welzijn, uw financiën, uw werk en pensioen, ...

Na het beantwoorden van deze vragen, krijgt u uw toekomstrapport met de financiële analyse. U ziet de cashflowstroom waarin uw prioriteiten en dromen vorm krijgen door gelden die op het juiste moment naar de vooropgezette doelen gaan.

De analyse geeft u een visualisatie van de financiering van uw toekomst waarin rekening is gehouden met alle elementen. Zowel het moment van de groepsverzekeringuitkering als het moment dat u uw portefeuille moet aanspreken om een plan te realiseren, worden duidelijk weergegeven.

In welk domein horen uw plannen thuis?

Uw familie en vrienden

Met sommige mensen hebt u een speciale band. In uw planning houdt u graag met hen rekening.

Uw vastgoed

Hier tekenen we uw plannen voor de 'spreekwoordelijke baksteen in de maag'.

Uw schenkingen

Goede doelen, onderzoek, milieu en andere maatschappelijke thema's.

Uw passies

Of het nu gaat over uw postzegelverzameling of andere exclusiviteiten. Dit is uw passie.

Uw gezondheid en welzijn

Op gezondheid staat geen leeftijd.  Hierin voorzieningen treffen, ligt u nauw aan het hart.

Uw financiën

Kiest u voor klassieke beleggingen of voor kunst, juwelen, grondstoffen, oldtimers, enz.?

Uw werk en pensioen

Blijven werken? Kiezen voor een eigen bedrijf? Wanneer onbezorgd met pensioen gaan?

Andere

Uw ideeën die hier verder rijpen. Uw plannen die vorm krijgen. Uw planning die hier ontstaat.

Wat de module extra bijzonder maakt, is dat elke berekening in de gepaste context wordt geplaatst.

Stel, u start met een bepaald bedrag. Binnen een aantal jaar heeft u daar een bepaald rendement op. We verduidelijken de verwachtingen rond wat het startbedrag zal opgeleverd hebben. Rekening houdend met alle mogelijke factoren, zoals inflatie, communiceren we helder over de reële waarde binnen een bepaalde termijn.

Bij elk domein van uw planning krijgt u persoonlijk advies van de experts ter zake

 

 

Opvolging

We maken niet zomaar een planning, maar komen er regelmatig op terug. Deze planning is gemaakt om regelmatig uit de kast te halen. Alsook aan te passen op uw levensloop en wijzigingen die zich onderweg voordoen. 

Benieuwd hoe uw toekomstplan er kan uitzien?

Maak een afspraak
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.