KBC pakt uit

Zin in feestelijke pakjes met KBC pakt uit?

KBC pakt uit

Zin in feestelijke pakjes met KBC pakt uit?

Zin in feestelijke pakjes met KBC pakt uit?

Schrijf je dan in voor 30 december 2016! Je ontvangt een code die je korting geeft in de KBC pakt uit-webshop en je maakt kans op een van de 175 waardebonnen van 100 euro! 

Maak kans op een waardebon

Doe je van 5 december 2016 tot en met 8 januari 2017 minstens drie aankopen per week met je KBC-Kredietkaart Gold of Platinum (met of zonder Flex Budget)? Dan maak je elke week kans op een waardebon van 100 euro om producten te kopen in de KBC pakt uit-webshop, een samenwerking met Philips en Mastercard. Je vindt er feestelijke pakjes om cadeau te doen óf voor jezelf. Het maakt niet uit waar en voor welk bedrag je koopt: in webshops, winkels of restaurants.

Geniet nu al korting

Na je inschrijving ontvang je een unieke code* waarmee je in de KBC pakt uit-webshop Philips-producten kunt kopen met 35% korting, als je betaalt met je KBC-Kredietkaart Gold of Platinum (met of zonder Flex Budget). Je kunt kiezen uit zo’n 100 populaire Philips-producten.

Schrijf je dus snel in: je ontvangt je code een van de komende dagen en je maakt kans op een waardebon van 100 euro. Ontdek alle producten hier.

* Je kunt je code maar één keer gebruiken, en hij geldt voor het hele winkelmandje. De KBC pakt uit-webshop is open van 1 december 2016 tot en met 17 maart 2017.

Wedstrijdreglement

En doe je tijdens de wedstrijdperiode in totaal vijftien aankopen?

Dan maak je kans op de hoofdprijs, een citytrip naar Stockholm of Kopenhagen voor twee personen, inclusief vlucht en twee overnachtingen in een driesterrenhotel. Die kans mag je niet laten liggen!

Let op: deze wedstrijd is enkel voor KBC-Mastercard-houders.

  • De wedstrijd loopt van 5 december 2016 tot en met 22 januari 2017, inschrijven kan tot 30 december 2016.
  • Je deelname loopt vanaf de week dat je je inschrijft tot aan het einde van de wedstrijdperiode.
  • Heb je gewonnen? Dan ontvang je de nodige informatie op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Bestellingen via deze webshop worden verwerkt door Philips. Philips zal de door u opgegeven gegevens gebruiken voor de verwerking van uw bestelling, en zal ze daarnaast enkel voor publicitaire doeleinden gebruiken als u daarmee uitdrukkelijk instemt. KBC is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van Philips.