Hongarije

Hongarije

Als een van de belangrijkste financiële instellingen in Hongarije met ongeveer 4000 werknemers streeft K&H Bank ernaar te beantwoorden aan de behoeften van zijn cliënten, te allen tijde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren en hen een zo breed mogelijk gamma van producten te bieden.

K&H beschikt over 226 retail- en 12 bedrijvenkantoren in heel het land en verleent financiële diensten aan ongeveer 1 miljoen retail-, kmo- en bedrijvencliënten.

Uniek productaanbod

Handelsfinanciering impliceert het beheer van wisselkoers- en renterisico’s en gestructureerde investeringen. Het productaanbod van K&H omvat kredietbrieven, stand-bykredietbrieven, betaling tegen documenten (CAD’s) en regresvrije aankoopfinanciering. Cliënten kunnen gebruikmaken van K&H Flexims om hun export- en importkredietbrieven, CAD’s en internationale waarborgen online te beheren, alsook orders in te dienen, wijzigingen in te leiden en fondsbewegingen te monitoren.

Vestigingen

Lechner Ödön fasor 9
1095 Budapest
Hungary
 • Hoofdkantoor
  Bedrijvencentrum
  Lechner Ödön fasor 9
  1095 Budapest
  Hungary
  T. +06 1 328 9134
  F. +06 1 328 9696
  bank@kh.hu

Contactpersoon

 

We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.