KBC Commercial Banking

Proactief, persoonlijk en deskundig advies

Onze dienstverlening krijgt een upgrade

KBC houdt de vinger aan de ondernemerspols en beweegt mee met de noden en behoeften van ondernemingen. Als ondernemers staan we midden in de samenleving, met haar uitdagingen, maar ook met haar mogelijkheden. Daarom brengen we onze ervaring samen op één plaats, KBC Commercial Banking. 
We bundelen de kennis van onze experten, hebben ons kantorennet sterk uitgebreid en we zorgen ervoor dat onze relatiebeheerders jou meer dan ooit centraal kunnen zetten.
Of je nu een kmo bent, een midcap, een dochterbedrijf van een multinational of een beursgenoteerd bedrijf, we geven je meer slagkracht met proactief en deskundig advies, innovatieve digitale oplossingen en producten op maat van jouw behoeften.


"Met Commercial Banking zetten we 100% in op proactief, persoonlijk en deskundig advies voor al onze ondernemersklanten. We willen vooral ook een geëngageerde partner zijn in de transitie naar een duurzame economie en samenleving. Duurzaamheid is een engagement, transitie is een werkwoord.


Wim Eraly, Senior General Manager

KBC Commercial Banking in een notendop

Ruim 1200 medewerkers 
delen dagelijks hun kennis en ervaring

Een uitgebreid kantorennet
We zijn er voor je in een van onze 25 kantoren

Meer dan 300 relatiebeheerders 
staan je snel en efficiënt persoonlijk bij

10 internationale kantoren
Doe je zaken in Frankrijk, New York of Singapore? Welkom in een van onze 10 internationale kantoren

Je vaste vertrouwenspartner

Bij KBC Commercial Banking kun je rekenen op de ondersteuning van je vaste, persoonlijke relatiebeheerder. Hij kent je bedrijf, komt regelmatig bij je over de vloer, ontzorgt je, geeft je professioneel advies en helpt je proactief in elke fase van je bedrijfsvoering.
Je relatiebeheerder kan altijd een beroep doen op een team van experten. Hoe specifiek of complex je vragen en behoeften ook zijn, je krijgt van je relatiebeheerder advies met impact. Hij helpt je met je dagdagelijkse bankzaken en verzekeringen, maar vooral ook met de meer strategische en complexe vragen van jouw bedrijf: het uitwerken van je duurzaamheidstraject, overnames, internationalisering van je activiteiten,...

Samen duurzamer

KBC Commercial Banking is niet alleen je vertrouwenspartner in bankzaken, wij zijn ook je geëngageerde partner in je transitie naar een duurzame toekomst. We zijn een voorloper als het gaat om duurzamer bank-verzekeren en willen voor en samen mét onze klanten een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen. Daarnaast delen we expertise, steunen innovatieve startups en brengen je in contact met ons duurzaamheidsnetwerk. Duurzamer ondernemen doe je samen.

Altijd dichtbij, waar je ook bent

Wil je zaken bespreken? Dan komt je relatiebeheerder langs in je bedrijf. Maar we ontvangen je ook graag in een van onze 9 bestaande Corporate Banking-kantoren of in een van onze 16 nieuwe Business Banking-kantoren in Vlaanderen, Brussel en de Oostkantons.

Ook in je lokale KBC-bankkantoor maken we graag plaats en ruimte voor je vrij.

Je vindt ons steeds in een kantoor in je buurt.

Ademruimte door digitaliteit

Binnen KBC Commercial Banking blijft ons uitgebreid gamma aan veilige, gebruiksvriendelijke en innovatieve digitale toepassingen ter beschikking, zoals het KBC Business Dashboard, KBC Touch en KBC Mobile.
Met deze digitale tools beheer je vlot en efficiënt je dagelijkse financiële zaken, 24/7 en waar je ook bent.
Wij blijven investeren in deze toepassingen en ondersteunen je in het gebruik ervan.

Blijven leren, blijven ontdekken


Naast je relatiebeheerder en de toegang tot experten, nodigt KBC Commercial Banking je uit op events en webinars. Je krijgt er deskundige informatie van onze experten en je collega-ondernemers.
We brengen je in contact met onze externe partners en innovatieve koplopers en geven je de kans om met sectorgenoten te connecteren.
Met onze website en andere digitale communicatie zorgen we ervoor dat je op de hoogte blijft van onze producten en dienstverlening.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?

Contacteer je relatiebeheerder