SIG Air Handling

Een webshop? Ook in B2B-context erg interessant

SIG Air Handling

Een webshop? Ook in B2B-context erg interessant

SIG Air Handling is een toonaangevende leverancier van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning. Het biedt totaaloplossingen voor HVAC-projecten (Heating, Ventilation, Air Conditioning) aan professionele installateurs en adviesbureaus. 

Webshop

Een goede webshop is ook in een B2B-omgeving erg belangrijk. Naast een schat aan technische informatie kunnen de installateurs ook het stockniveau van de 10 SIG-filialen raadplegen en online bestellingen doen. Klanten zonder een kredietlijn moesten echter een vooruitbetaling doen of de goederen betalen bij afhaling. Omdat dat niet altijd mogelijk was voor de technici, werd in de loop van 2016 KBC-Paypage geïmplementeerd. Aansluitend op de onlinebestelling kunnen de klanten nu de betaalmethode van hun keuze selecteren. Eenmaal de betaling is verwerkt, wordt het order automatisch afgehandeld in het ERP-systeem. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode gaat de verwerking van een order nu veel sneller.

Tijdwinst

Door KBC-Paypage te gebruiken, wordt de betaaladministratie tot een minimum beperkt. Via de reporting tools van KBC-Paypage worden de betalingen bovendien automatisch toegewezen aan de betreffende facturen.

Ook voor de klant is er een belangrijk voordeel: de administratie blijft op kantoor, zonder dat de technicus zich zorgen hoeft te maken over de betaling. Dat zorgt eveneens voor een belangrijke tijdwinst. Ook leveringen onder rembours behoren tot het verleden.

Interesse?

Contacteer je relatiebeheerder

KBC ondersteunt Bioracer in zijn e-commerce

Bioracer verkoopt al jaren online via zijn webshops in België, Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten.
KBC ondersteunt Bioracer in zijn e-commerce

Betalen en ontvangen in binnen- en buitenland

Uw cashflow optimaliseren? Daarvoor neemt u het best uw inkomsten, uitgaven en algemeen betalingsverkeer onder de loep.
Betalen en ontvangen in binnen- en buitenland

Wat is SEPA?

Alle transacties binnen de SEPA-zone verlopen uniform. Ontdek wat dat inhoudt voor jouw onderneming.

Wat is SEPA?

Je facturen zijn goud waard

Bij commercial finance draagt een bedrijf facturen over aan KBC ComFin, in ruil voor een voorschot dat altijd goedkoper is dan andere kortetermijnfinancieringen.
Je facturen zijn goud waard