Singapore

Singapore

KBC Bank Singapore verleent corporatebankingdiensten aan bedrijven in Singapore . Als onderneming van de KBC-groep met hoofdzetel in Brussel kunnen we gebruikmaken van de uitgebreide netwerken van KBC in België en Centraal-Europa. Daardoor beschikken we over de nodige ondersteuning, expertise en middelen om oplossingen met een toegevoegde waarde te bieden aan onze cliënten.

De corporatebankingcel in Singapore concentreert zich op het beheer van de relaties van de KBC-groep binnen en buiten België en Centraal- en Oost-Europa (CEE). Het kantoor in Singepore biedt eveneens een gespecialiseerd platform van onschatbare waarde voor die bedrijven in Singapore die zaken doen met of in België en CEE.

Dit is een kantoor van KBC Corporate Banking en levert enkel diensten aan bedrijven. Bent u particulier? Surf dan naar deze pagina.

Vestiging

9 Raffles Place 14-20/21
Republic Plaza 2
Singapore 048619
 • KBC Singapore
  Bedrijvencentrum
  9 Raffles Place 14-20/21
  Republic Plaza 2
  Singapore 048619
  T. +65 6395 2828
  F. +65 6395 2929
  kbcsg@kbc.be

De Singaporese privacywet

Hebt u vragen over het beleid van KBC Singapore inzake de toegang, de verzameling, het gebruik en de bekendmaking van uw persoonsgegevens? Neem dan contact op met de verantwoordelijke voor de gegevensbescherming op sico@kbc.be

Eerlijk handelen

De directie van KBC Bank Singapore heeft zich ertoe verbonden eerlijk zaken te doen met haar cliënten. We hebben onze bestuursstructuur en ons beleid daaraan aangepast en in overeenstemming met de richtlijnen van de Monetary Authority of Singapore zullen we:

 • alleen producten en diensten verkopen die geschikt zijn voor onze cliënten;
 • ervoor zorgen dat onze verkopers goed opgeleid zijn en beschikken over de nodige vaardigheden om duidelijke adviezen en kwaliteitsvolle aanbevelingen te geven;
 • open zijn en onze cliënten tijdig alle relevante informatie bezorgen;
 • klachten van cliënten snel, effectief en op onafhankelijke wijze behandelen.

Info

 • KBC Beleidsverklaring anticorruptie en -omkoping (Engels)
 • Klachtenformulier (Engels)
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.