Week van de Mobiliteit: KBC Autolease biedt je een waaier aan mobiliteitsoplossingen

Van 16 tot 22 september vieren we in heel Europa de ‘Week van de Mobiliteit’. Steeds meer mensen kiezen bewust voor hun vervoermiddel. Als onderneming is het dan ook belangrijk om je mobiliteitsbeleid hierop af te stemmen. KBC Autolease helpt je hier graag bij. Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Fietsleasing: ecologisch & fiscaal aantrekkelijk

673112027

We zitten massaal in het fietszadel. Niet alleen recreatief, ook als vervoermiddel voor woonwerk-verkeer wint de fiets aan terrein.

Door de fiscaal gunstige formule (loonruil, eindejaarspremie, …) is fietsleasing interessant voor je werknemers en budgetneutraal voor jou als werkgever.

Je medewerker kiest zelf de fiets bij één van onze 650 fietsdealers en geniet van verschillende diensten zoals onderhoud op maat, een omniumverzekering en pechbijstand.

Daarnaast zorgen onze digitale processen voor eenvoud en snelheid. Dankzij de digitale koppeling tussen de KBC Fietsleasing-systemen en het kassasysteem van de fietsdealer, loopt het offerte- en bestelproces volledig digitaal. Via een persoonlijke barcode ontvangt je medewerker een automatische leaseofferte die overeenstemt met het fietsreglement van je onderneming.

Maak kennis met KBC-Fietsleasing

Een totaaloplossing voor elektrische wagens

KBC Autolease helpt je graag bij de e-transitie. We bieden je een totaaloplossing voor elektrische wagens, waarbij je leasecontract ook een laadpaal (inclusief installatie), abonnement, provisie van laadbeurten én laadpas bevat.

Ontdek ons aanbod

Onze Wegwijzer Elektrisch Rijden helpt je medewerkers op weg

De stap naar elektrisch rijden is voor velen groot: Is een elektrische wagen iets voor mij? Hoe kies ik de juiste auto? Ga ik voor een thuislaadstation of niet? De e-transitie zorgt voor heel wat vragen. Op www.kbc.be/wegwijzer vinden je medewerkers heldere info, video’s en een uitgebreide FAQ over alles wat met elektrisch rijden te maken heeft. Via de interactieve simulator ontdekken ze in vijf eenvoudige stappen welke elektrische auto bij hen past.

Multimobiliteit met de unieke Olympus Mobility-app

Olympus week van mobiliteit

Met de Olympus Mobility-app integreer je makkelijk het openbaar vervoer en deelsystemen (fietsen & auto’s) in het multi-mobiliteitspakket van je werknemers.

Ook (straat)parkeren wordt een fluitje van een cent.

Je werknemers kunnen zo hun tijd efficiënter gebruiken en voor jou als werkgever zorgt Olympus voor een administratieve vereenvoudiging.

Ontdek Olympus Mobility