Week van de Mobiliteit: KBC Autolease biedt je een waaier aan duurzame mobiliteitsoplossingen

Van 16 tot 22 september vieren we in heel Europa de ‘Week van de Mobiliteit’. Steeds meer mensen kiezen bewust voor hun vervoermiddel. Als onderneming is het dan ook belangrijk om je mobiliteitsbeleid hierop af te stemmen. KBC Autolease helpt je hier graag bij. Benieuwd wat we je te bieden hebben?

Fietsleasing: ecologisch & fiscaal aantrekkelijk

Fietsleasing week van mobiliteit

We zitten massaal in het fietszadel. Niet alleen recreatief, ook als vervoermiddel voor woonwerk-verkeer wint de fiets aan terrein.

Door de fiscaal gunstige formule (loonruil, eindejaarspremie, …) is fietsleasing interessant voor je werknemers en budgetneutraal voor jou als werkgever.

Je werknemer kiest zelf de fiets die bij hem past bij één van onze 500 fietsdealers en geniet van verschillende diensten zoals onderhoud, een omniumverzekering en pechbijstand.

Maak kennis met KBC-Fietsleasing

Een totaaloplossing voor elektrische wagens

Elektrisch rijden is de toekomst! Vanaf 1 januari 2026 genieten alleen elektrische bedrijfswagens nog van een fiscaal gunstig regime. KBC Autolease helpt je graag bij de e-transitie. We bieden je een totaaloplossing voor elektrische wagens, waarbij je leasecontract ook een thuislaadpunt (inclusief installatie), abonnement, provisie van laadbeurten én laadpas bevat.

Ontdek ons aanbod

Bekijk zeker ook onze tips die je helpen tijdens de opstart van de e-transitie.

Multimobiliteit met de unieke Olympus-app

Olympus week van mobiliteit

Met de Olympus-app integreer je makkelijk het openbaar vervoer en deelsystemen (fietsen & auto’s) in het multi-mobiliteitspakket van je werknemers.

Ook (straat)parkeren wordt een fluitje van een cent.

Je werknemers kunnen zo hun tijd efficiënter gebruiken en voor jou als werkgever zorgt Olympus voor een administratieve vereenvoudiging.

Ontdek Olympus Mobility