Financiën
Open bankverzekeren
Mobiliteit

Waarom KBC een Developer Portal lanceert

Onze Business Innovation Manager Katrien Van Gijsel legt uit waarom KBC een Developer Portal lanceert.  Je komt het te weten in deze video.
https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=wyF9k4JzPewLancering Developer Portal

KBC wil zijn klanten op het juiste moment het juiste product aanbieden. Zo vind je in KBC Mobile vandaag al heel wat extra diensten. In deze app voor je smartphone kun je bijvoorbeeld een trein- of een busticket kopen. Daarnaast biedt KBC de juiste diensten aan op het juiste moment.

Het is ook belangrijk om producten en diensten te integreren bij partners. Zo kun je bij een fietshandelaar niet alleen een fiets kopen, maar ook een lening afsluiten voor die fiets. Of je kunt als ondernemer meteen een factuur in een CRM-systeem financieren.

Er moet natuurlijk wel voor gezorgd worden dat jij als partner die diensten digitaal kunt krijgen, via een platform waar je die diensten digitaal kunt afnemen om ze te integreren in je eigen kanaal.

Daarom heeft KBC een Developer Portal gemaakt. Daar vindt de technisch ontwikkelaar alle informatie voor de technische integratie. Ook business developers kunnen er inspiratie opdoen voor use cases.
 

Gerelateerde artikels

Interview met Jeroen De Wit van Teamleader

Interview met Jeroen De Wit van Teamleader

5 manieren om je klanten contactloos te laten betalen

5 manieren om je klanten contactloos te laten betalen

Interview met Dewi Van De Vyver van Flow Pilots

Interview met Dewi Van De Vyver van Flow Pilots