Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Reken op een betrouwbare financiële partner

Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Reken op een betrouwbare financiële partner

Bent u vastgoedontwikkelaar en klaar om de realisatie van een project op te starten? Dan is KBC uw financiële partner om dat mogelijk te maken.

Vastgoedproject? Samen sterker

Wat betekent KBC voor uw vastgoedproject? Als vastgoedbankier analyseren we uw project samen, en dat stap voor stap. Eerst bepalen we de juridische en fiscale structuur. Nadien bepalen we, samen met u, de financieringsbehoeften. Op basis daarvan bezorgen we u een gedetailleerde offerte voor een financiering op maat van uw project.

Analyse van uw vastgoedproject

  • Optimalisatie projectstructuur
  • Gedetailleerde bepaling van uw financieringsbehoeften 

Vastgoedfinanciering op uw maat

Tijdens de bespreking van de financieringsofferte gaan we tot in het kleinste detail om tot een perfecte overeenstemming te komen. We engageren ons om:

  • snel beslissingen te nemen;
  • uw financiering zo efficiënt mogelijk in een kredietcontract om te zetten. 

Tenslotte is de vastlegging van uw financiering  een van de laatste stappen in een lang proces dat u als ontwikkelaar hebt doorlopen. Uw vastgoedproject staat bijna klaar voor realisatie en u wil zo snel mogelijk starten.

Over alle vastgoedsectoren

KBC is actief in alle vastgoedsectoren en voorziet constructiefinancieringen bij projecten bestemd voor verkoop én verhuur. De expertise die we in de verschillende sectoren hebben opgebouwd, delen we graag met u. 

Bent u bijvoorbeeld ontwikkelaar van een residentieel project bestemd voor verkoop? Dan zorgen we voor voltooiingsgaranties ten gunste van particuliere kopers. De voorlegging van een garantie uitgegeven door KBC als financiële partner is ongetwijfeld een positief element voor uw potentiële kopers, en dus voor uw project.

Uw vastgoedproject, van a tot z

KBC volgt de volledige uitvoering van het project op, tot en met de verkoop of de verhuur. Deze gezamenlijke opvolging verzekert u een probleemloze realisatie van uw project.

Perfecte nazorg

En denkt u eraan om bij de voltooing van het project een gedeelte of het geheel als eigenaar of investeerder in portefeuille te houden? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de eventuele financiering.

Meer weten?

Meer weten? Of u hebt een specifieke vraag over een vastgoedkrediet? Kom langs en praat met uw relatiebeheerder. We helpen u graag.

Is deze pagina nuttig voor u? Ja Neen

Langetermijnkredieten

Langetermijnkredieten

Nood aan financiering op lange termijn? Dan kunt u bij KBC een investeringskrediet of wentelkrediet aangaan.

Naar het buitenland?

Naar het buitenland?

KBC Corporate Banking gaat met u mee. Voor de midcaps in ons land wil KBC dé onbetwiste referentie zijn.

Best In Class

Best In Class

Maak bewuste ecologische en economische keuzes met behulp van de uitgebreide wagenlijst van KBC Autolease.

Maak uw werkkapitaal helemaal fit

Maak uw werkkapitaal helemaal fit

Dankzij een analyse en een geoptimaliseerd werkkapitaal kunt u vrijgekomen kapitaal rendabel inzetten.