Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Reken op een betrouwbare financiële partner

Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Reken op een betrouwbare financiële partner

Bent u vastgoedontwikkelaar en klaar om de realisatie van een project op te starten? Dan is KBC uw financiële partner om dat mogelijk te maken.

Vastgoedproject? Samen sterker

Wat betekent KBC voor uw vastgoedproject? Als vastgoedbankier analyseren we uw project samen, en dat stap voor stap. Eerst bepalen we de juridische en fiscale structuur. Nadien bepalen we, samen met u, de financieringsbehoeften. Op basis daarvan bezorgen we u een gedetailleerde offerte voor een financiering op maat van uw project.

Analyse van uw vastgoedproject

  • Optimalisatie projectstructuur
  • Gedetailleerde bepaling van uw financieringsbehoeften 

Vastgoedfinanciering op uw maat

Tijdens de bespreking van de financieringsofferte gaan we tot in het kleinste detail om tot een perfecte overeenstemming te komen. We engageren ons om:

  • snel beslissingen te nemen;
  • uw financiering zo efficiënt mogelijk in een kredietcontract om te zetten. 

Tenslotte is de vastlegging van uw financiering  een van de laatste stappen in een lang proces dat u als ontwikkelaar hebt doorlopen. Uw vastgoedproject staat bijna klaar voor realisatie en u wil zo snel mogelijk starten.

Over alle vastgoedsectoren

KBC is actief in alle vastgoedsectoren en voorziet constructiefinancieringen bij projecten bestemd voor verkoop én verhuur. De expertise die we in de verschillende sectoren hebben opgebouwd, delen we graag met u. 

Bent u bijvoorbeeld ontwikkelaar van een residentieel project bestemd voor verkoop? Dan zorgen we voor voltooiingsgaranties ten gunste van particuliere kopers. De voorlegging van een garantie uitgegeven door KBC als financiële partner is ongetwijfeld een positief element voor uw potentiële kopers, en dus voor uw project.

Uw vastgoedproject, van a tot z

KBC volgt de volledige uitvoering van het project op, tot en met de verkoop of de verhuur. Deze gezamenlijke opvolging verzekert u een probleemloze realisatie van uw project.

Perfecte nazorg

En denkt u eraan om bij de voltooing van het project een gedeelte of het geheel als eigenaar of investeerder in portefeuille te houden? Ook dan kunt u bij ons terecht voor de eventuele financiering.

Meer weten?

Meer weten? Of u hebt een specifieke vraag over een vastgoedkrediet? Kom langs en praat met uw relatiebeheerder. We helpen u graag.

Is deze pagina nuttig voor u? Ja Neen

Letter of credit

Letter of credit

Een veilig betaalmiddel, ook internationaal? Dan is de Letter of Credit uw ideale oplossing.
Arbeidsongevallen

Arbeidsongevallen

Een ongeval is snel gebeurd. Combineer daarom de verplichte verzekering met een effectief preventiebeleid.
Car policy

Car policy

Maak duidelijke afspraken over de bedrijfsauto door samen met KBC Autolease een car policy op te stellen.
Vertrouwensrelatie met uw handelspartner opbouwen

Vertrouwensrelatie met uw handelspartner opbouwen

Bij internationaal zakendoen komt heel wat kijken. Gelukkig zijn er betalingstechnieken en -producten om u te helpen.