Nieuw op het KBC Business Dashboard

Het KBC Business Dashboard is hét all-in-oneplatform voor je financiële zaken. We investeren voortdurend om het nog krachtiger te maken.

Eind mei hebben we je KBC Business Dashboard uitgebreid met een aantal nieuwigheden:

  1. Vraag hulp aan onze chatbot Kobe
  2. Geef je rekeningen een naam
  3. Betaalbestanden worden sneller verwerkt
  4. Ontdek meer mogelijkheden voor digitaal ondertekenen
  5. Vraag je werfattest digitaal aan

1. Vraag hulp aan onze chatbot Kobe

Heb je hulp nodig bij het aanmelden op het Business Dashboard? Met de Live Help-knop vraag je meteen hulp aan chatbot Kobe. Kobe staat dag en nacht voor je klaar in het Nederlands, Engels of Frans.

2. Geef rekeningen een naam

Vanaf nu geef je rekeningen een zelfgekozen naam zoals de naam van een locatie, een type transactie of de namen van je collega’s. Handig! Zo herken je meteen de rekening die je nodig hebt.

Hoe je dat doet? De beheerder van het Business Dashboard kan een naam kiezen en wijzigingen aanbrengen. Ga hiervoor naar ‘Overzicht rekeningen’ > ‘Weergave rekeningen’.

Goed om te weten: de gekozen rekeningnaam is niet zichtbaar voor derden.

3. Betaalbestanden worden sneller verwerkt

Betaalbestanden met Europese overschrijvingen van Belgische rekeningen worden vanaf nu nog sneller verwerkt.

Registreer* je een betaalbestand voor 14u30? Dan is het geld die dag nog bij de bank van de begunstigde.

* Een overschrijving is geregistreerd als je ze hebt doorgestuurd naar en ze werd ontvangen door KBC, je ze correct hebt getekend en als ze geboekt kan worden van de rekening. Dit op alle weekdagen, behalve 1 januari, Goede Vrijdag, Paasmaandag, 1 mei, 25 en 26 december.

4. Ontdek meer mogelijkheden voor digitaal ondertekenen

Vanaf nu onderteken je een aantal verzekeringspolissen voor je bedrijf digitaal. De komende maanden breiden we die mogelijkheid nog verder uit.

Vanaf eind augustus kun je deze polissen digitaal ondertekenen:

  • Bedrijfspolis Aansprakelijkheid
  • Polis Bedrijfsmaterieel
  • Bedrijfspolis Personeel
  • Polis Tienjarige Aansprakelijkheid

5. Vraag je werfattest digitaal aan

Heb je als bouwprofessional een bewijs nodig voor de wettelijke verzekering ‘Tienjarige aansprakelijkheid’? Dat bewijs vraag je nu eenvoudig digitaal aan en kun je daarna rechtstreeks doorsturen naar de bouwheer of architect.

Klik hiervoor bij ‘Administratie’ op ‘Attesten aanvragen’ en selecteer ‘Verzekeringsattest tienjarige aansprakelijkheid’.

Heb je nog vragen?

Contacteer je relatiebeheerder
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet? Klik hier.