Nieuw op het KBC Business Dashboard

Het KBC Business Dashboard is hét all-in-oneplatform voor de financiële zaken van je bedrijf. We investeren voortdurend om het nog krachtiger te maken.

1. We verwelkomen nieuwe gebruikers en geven een korte rondleiding

Als nieuwe gebruiker word je verwelkomd en krijg je een korte rondleiding vol praktische tips.

  • We maken je klaar om vlot op te starten
  • We tonen hoe je het dashboard kunt personaliseren
  • We vertellen hoe we je op de hoogte houden van belangrijke acties

Ben je beheerder van een Business Dashboard en voeg je een nieuwe collega-gebruiker toe? We begeleiden je bij het open stellen van functies en volmachten.

2. Het werkblad met betalingsopdrachten is nu eenvoudiger

Verschillende functies stellen we nu standaard open voor elke gebruiker. Het gaat om: ‘toevoegen handtekening’, ‘uitgebreid werkblad’, ‘beheer eigen opdrachten’ en ‘raadplegen alle andere opdrachten’.
Betalingsopdrachten die ouder zijn dan 12 maanden verwijderen we eenmalig uit het werkblad. Zo heeft elke gebruiker een duidelijk overzicht van de relevante betalingsopdrachten.

Ben je beheerder van een Business Dashboard? Check dan regelmatig of de volmachten van gebruikers nog up-to-date zijn. Elke gebruiker kan namelijk de betalingsopdrachten die andere gebruikers hebben klaargezet, raadplegen en beheren als hij of zij daarvoor een volmacht heeft. Je kunt de volmachten eenvoudig beheren via het hoofdmenu 'instellingen > volmachten'.

3. De opname van een investeringskrediet of vast voorschot verloopt sneller

Nadat je een investeringskrediet hebt afgesloten, moet je ons de factuur van je aankoop bezorgen via het Business Dashboard. We controleren de facturen voortaan zo veel mogelijk automatisch. Hierdoor wordt het kredietbedrag meteen uitbetaald. Als een collega nog een controle moet doen, ontvang je het kredietbedrag uiterlijk de volgende werkdag.  

Je zult ook merken dat we de schermen voor de opname van een vast voorschot in een nieuw jasje gestoken hebben. Zo zijn ze nog gebruiksvriendelijker.

Heb je nog vragen?

Contacteer je relatiebeheerder