Nieuw op het KBC Business Dashboard

Het KBC Business Dashboard is hét all-in-oneplatform voor je financiële zaken. We investeren voortdurend om het nog krachtiger te maken.

Eind mei hebben we je KBC Business Dashboard uitgebreid met een aantal nieuwigheden:

  1. Stel de volgorde van je rekening in
  2. We hebben de knop 'Aanbod' toegevoegd
  3. Je beschikbare werkkapitaal in één oogopslag
  4. Bekijk je aandelenoptie- en warrantplannen
  5. Deblokkeer vlot een betaling in wacht

1. Stel de volgorde van je rekening in

Bedankt voor alle suggesties die we ontvingen. We zijn ermee aan de slag gegaan en hebben de leesbaarheid van de schermen en de homepagina verbeterd. We hebben ook het sorteren van rekeningen op gebruikersniveau verder verfijnd.

Met een eenvoudig drag-en-drop-systeem bepaal jij de volgorde van de rekeningen in je Business Dashboard en in je mobiele versie KBC Business. Stel je eigen volgorde in met het tandwiel op de widget ‘Rekeningen’.

2. We hebben de knop 'Aanbod' toegevoegd

Met de nieuwe knop ‘Aanbod’ rechts bovenaan sluit je voortaan eenvoudig digitaal je voorafbetalingsplan belastingen af.

Bovendien kun je ook nu ook deze zaken digitaal aanvragen:

  • Financieringen
  • Aandelenoptie- en warrantplannen
  • Nieuwe zakelijke rekeningen en kaarten

3. Je beschikbare werkkapitaal in één oogopslag

Met de nieuwe widget 'Werkkapitaal' zie je onmiddellijk de totale som van je beschikbare middelen en krijg je inzicht in de beschikbare en gebruikte bedragen per relevant domein (rekeningen, kortetermijnkredieten, voorschotten op facturen). We houden hierbij altijd rekening met je persoonlijke machtigingen.

4. Bekijk je aandelenoptie- en warrantplannen

In de nieuwe module 'Employee Benefits' vind je nu een handig overzicht van je bestaande aandelenoptie- en warrantplannen. Je kunt ook digitaal een offerte aanvragen voor een nieuw plan en dat daarna digitaal afsluiten. Heb je geen toegang tot de module? Contacteer dan je kantoor.

5. Deblokkeer vlot een betaling in wacht

Kan een betaling niet doorgaan omdat het saldo onvoldoende is? Of botst een betaalbestand tegen een controle (dubbelcontrole of totaalbedrag verschillend van bedrag vermeld in een bestand)? Dan ontvang je een actie in je KBC Business Dashboard en kun je het vaak meteen oplossen.

 

Beheer nu je toepassingen in Business Dashboard

Heb je nog vragen?

Contacteer je relatiebeheerder

Gerelateerde artikels

Wijzigingen rekeningenscherm

Wijzigingen rekeningenscherm

Verwerk je Franse cheques gemakkelijker

Verwerk je Franse cheques gemakkelijker
We gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om je een goedwerkende website aan te bieden die je surfervaring aangenamer maakt. We kunnen de website ook aanpassen aan je behoeften en je voorkeuren. Door verder te surfen, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Wil je meer info? Of wil je dit niet?Klik hier.