Herverkoop van wagens

Jonge tweedehandswagens tegen eerlijke prijzen

Herverkoop van wagens

Jonge tweedehandswagens tegen eerlijke prijzen

Loopt het leasingcontract van uw wagen van KBC Autolease af? En gaat het om een jong, goed onderhouden voertuig? Dan betekent dat niet het einde van de auto. Integendeel, dankzij de remarketingafdeling van KBC Autolease krijgen wagens een tweede leven bij een nieuwe eigenaar: handelaar of particulier. Zo biedt KBC Autolease u als klant een zo hoog mogelijke restwaarde en dus aantrekkelijke leasetarieven.

Benieuwd naar de werking? Bekijk snel dit filmpje.

Voor de particuliere koper

Op zoek naar een jonge tweedehandsauto? Klop dan aan bij de remarketingafdeling van KBC Autolease in Londerzeel. Eindecontractwagens komen hier niet roemloos aan hun eind. Integendeel, ze krijgen een schitterend tweede leven bij een nieuwe eigenaar.

De troeven van de jonge tweedehandswagens? Ze hebben weinig kilometers op de teller staan en zijn in prima staat, zowel qua koetswerk als mechaniek. In de nieuwe ecologische parkeertoren van KBC Autolease krijgt uw auto, als u dat wenst, bovendien een deugddoende make-over. Passeerde uw auto door onze ecocarwash en onderhoudsruimtes, dan lijkt het alsof u met een splinternieuw exemplaar buitenrijdt.

U krijgt bij uw wagen het groene keuringsbewijs, een Car-Pass én twaalf maanden garantie.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Surf snel naar www.kbccarsales.be en duik in de waaier aan modellen.

Voor de professionele autohandelaar

Elke week organiseert KBC Autolease een veiling voor professionele kopers die start op donderdagavond en afsluit op woensdag om 12 uur. U kunt enkel bieden via dit platform, maar u bent altijd welkom in Londerzeel voor bezichtiging tijdens de kantooruren. U kunt tijdens de veiling permanent uw bod wijzigen tot het moment van afsluiting, waarna de toewijzing steeds schriftelijk via e-mail gebeurt. U kunt zichzelf registreren en onze voorwaarden in detail bekijken op www.kbcremarketing.be. Na registratie activeren we uw account binnen de 2 werkdagen.

Dankzij onze centrale ligging bereikt u ons vlot vanuit binnen- en buitenland. Een groot deel van de wagens vertrekt dan ook naar andere Europese landen en zelfs ver daarbuiten.

Wilt u meer informatie? Duik snel in onze verkooplijst op www.kbcremarketing.be. In deze handige online applicatie verkent u gemakkelijk het huidige aanbod. 

Is deze pagina nuttig voor u? Ja Neen

Bedrijfsgebouw oprichten en financieren

Bedrijfsgebouw oprichten en financieren

Vastgoed aankopen en een financieringsvorm kiezen gaan hand in hand. Wat dacht u van onroerende leasing?

Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Ontwikkelen van vastgoed en financiering

Vastgoedontwikkelaar en klaar om de realisatie van een project te starten? Reken op ons als uw financiële partner.

Fusies en overnames

Fusies en overnames

Strategisch en financieel advies over de fusie- en overnamemarkt nodig? Raadpleeg KBC Securities en Match’it.

Autolease voor lichte vrachtwagens

Autolease voor lichte vrachtwagens

Op zoek naar een leasingformule, zonder kopzorgen, voor uw lichte vracht? Ontdek KBC Fullservice autolease.