Herverkoop van wagens en fietsen

Jonge tweedehandswagens en -fietsen tegen eerlijke prijzen

Herverkoop van wagens en fietsen

Jonge tweedehandswagens en -fietsen tegen eerlijke prijzen

https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=jye2iNVfhAc

Loopt het leasingcontract af van je wagen of fiets bij KBC Autolease? Dat hoeft niet het einde van je voertuig te betekenen. Integendeel, dankzij de remarketingafdeling van KBC Autolease krijgen ze een tweede leven bij een nieuwe eigenaar: handelaar of particulier.

Zo biedt KBC Autolease je als klant een zo hoog mogelijke restwaarde en dus aantrekkelijke leasetarieven.

Benieuwd naar de werking? Bekijk snel dit filmpje.

Voor de particuliere koper

Op zoek naar een jonge tweedehandsauto of -fiets? Klop dan aan bij de remarketingafdeling van KBC Autolease in Londerzeel, waar we je de aantrekkelijkste exemplaren voorschotelen.

De troeven van de jonge tweedehandswagens?

Ze hebben weinig kilometers op de teller staan en zijn in prima staat, zowel qua koetswerk als mechaniek. Je haalt bovendien kwaliteit in huis, want elke wagen doorstond een grondige check-up en de keuring en kreeg een wasbeurt in onze ecologische carwash. Zo lijkt het alsof je met een splinternieuw exemplaar buitenrijdt.

Je krijgt bij je wagen het groene keuringsbewijs, een Car-Pass, 12 maanden garantie én een gerust gemoed. Want KBC Autolease kent de volledige historiek van het voertuig. Iets wat bij aankoop van een tweedehandswagen vaak een vraagstuk blijft.

Gevarieerd aanbod topfietsen

Op zoek naar een fiets? In ons aanbod vind je zowel klassieke (elektrische) stadsfietsen, als koers-, vouw- en bakfietsen. Altijd gaat het om zeer goed uitgeruste modellen van hoge kwaliteit.

Elke fiets kreeg een uitgebreide controle en onderhoudsbeurt. Ook bij aankoop van een fiets krijg je 12 maanden garantie.

Nieuwsgierig naar ons aanbod? Surf snel naar https://carsales.autolease.kbc.com/ en duik in de waaier aan modellen.

Voor de professionele autohandelaar

Twee keer per week organiseert KBC Autolease een veiling voor professionele kopers:

  • Op maandagavond: deze veiling sluit af op donderdagmiddag om 12 uur
  • Op donderdagavond: deze veiling sluit af op maandagmiddag om 12 uur

Je kunt tijdens de veiling je bod wijzigen tot het moment van afsluiting, waarna de toewijzing altijd via e-mail gebeurt. Bekijk onze voorwaarden in detail en registreer je via www.kbcremarketing.be. Na registratie activeren we je account binnen de 2 werkdagen. Pas daarna kun je ons aanbod bekijken.

Dankzij onze centrale ligging bereik je ons vlot vanuit binnen- en buitenland.
Wil je meer informatie? Duik snel in onze verkooplijst op ww.kbcremarketing.be. In de handige online applicatie verken je gemakkelijk het huidige aanbod.

Contacteer KBC Autolease

Samen werken aan groener wagenpark

KBC Autolease levert 100 elektrische MINI’s aan Deloitte. Daarmee is een belangrijke stap gezet om tegen 2050 CO2-neutraal te zijn. Lees meer.

Samen werken aan groener wagenpark