KBC Autolease en EnergyKing vieren 30.000 fietsen op de weg

KBC Autolease heeft tijdens een officieel moment de 30.000ste leasefiets op de weg overhandigd aan Carolien Boon, office manager bij het Herentse bedrijf EnergyKing. “Dit aantal is een nieuwe mijlpaal voor KBC Autolease”, reageert Wannes Vermost, CEO van KBC Autolease.

Samen met haar werkgever, installatiebedrijf in hernieuwbare energieoplossingen EnergyKing, lanceerde Carolien Boon onlangs fietsleasing op de werkvloer via KBC Autolease. Ook Carolien tekende in op het interessante aanbod en koos een speedpedelec van het merk Stromer. Daarmee overbrugt ze geregeld de 18 kilometer van haar woonplaats Booischot naar haar werk in de Leuvense rand.

Duurzaam DNA

Om mezelf gemotiveerd te houden en mijn hoofd leeg te maken na het werk heb ik bewust gekozen voor een speedpedelec. Bovendien is mijn vriend een fervente fietser. Hem volgen met een gewone fiets is een onbegonnen zaak. Nu kunnen we samen fietstochten maken. Hij met zijn koersfiets, ik met mijn Stromer.

Carolien Boon, office manager bij het Herentse bedrijf EnergyKing

Carolien met haar speedpedelec

Voor EnergyKing is fietsleasing een belangrijk onderdeel van het duurzame DNA dat de onderneming in alle geledingen uitdraagt, binnen en buiten de bedrijfsmuren.

Mijlpaal

Ook voor KBC Autolease heeft de samenwerking met EnergyKing een bijzondere betekenis. Office manager Carolien rijdt immers met de 30.000ste leasefiets van KBC Autolease op de weg rond. Tijdens een officieel moment kreeg ze de speedpedelec overhandigd van Wannes Vermost, CEO van KBC Autolease.

Als pionier zijn we bijzonder trots dit mooie product in de markt te hebben gezet. Dit hebben we gerealiseerd samen met de gebruikers, klanten en fietshandelaars. Dit aantal is een mijlpaal. We kunnen dus gerust spreken over een groot succes. Fietslease is een vaste waarde geworden in het mobiliteitsaanbod van werkgevers en heeft nog heel wat potentieel in zich.

Wannes Vermost, CEO van KBC Autolease

KBC Autolease was een van de eerste aanbieders van fietsleasing op de Belgische markt. Al in het najaar van 2016 werden de eerste fietsen uitgeleverd.

Fietsleasing biedt heel wat voordelen voor jou en je medewerkers

Hoe werkt KBC Fietsleasing precies?